Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz Postas99 #22654 üzenetére

Próbálok (magamnak is) segíteni mindenkinek, aki még csak ízleli a dolgokat. Ez a link akár belekerülhetne a Téma összefoglalóba! :K

" Valamiért én már ismertem ezt az oldalt. " Ez a mondatod úgy hangzik, mintha a Te oldalad lenne... :K ...ami a Te írásaidat és tapasztalataidat tartalmazza! Neked írtam egy rövid visszajelzést ott? :B

" Adjatok kérlek egy visszajelzést " Szerintem erre nem nagyon van szükség, mert mindenkinek más az ízlése! Teljesen jól néz ki, nem kevés munkád lehet benne! :R

Ha már kérdezted, akkor legyen:

- Az első sor, bal ikonja (hold) lehetne egy pár pixellel nagyobb.
    - Mellette jobbra a páratartalom szintjének 'négyes' száma egy kicsit különbözik a többitől! A mértékegységek jelölése pedig nagynak tűnik...
    - A három hüllő alig ismerhető fel! Az első (balról) egy kaméleon, a második nemtommi', a harmadik pedig egy kígyónak tűnik. A funkcióik számomra nem világosak!
    - Az alsó sorban levő ikonokat annyira változtatnám meg, hogy ha aktív, akkor van szín, ha nem, akkor szín nélküli és halványabb lenne! Így nem kellene mellé kiírni semmit és több hely maradna.

Amin még módosítanék:

- A két mért érték, ha nem megfelelő, akkor pirossal lenne jelölve vagy villogna, hogy nagyon hamar be kellene avatkozni!
    - Ha minden érték rendben van, akkor x idő után levenne minden kijelzett feliratot a kijelzőről és csak az idő lenne látható középen, minimálisan megvilágítva. (Akár egy LDR-el szabályozva a fényerejét!)

Természetesen visszatérne minden a normál helyzetbe az első kijelzőérintésre!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés