- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Annó említetted, hogy ESP32-vel az onboard flash-be tettél valami mp3-at és i2s analóg kimeneten megszólaltattad a hangot.
Meg van még neked ez a kód? Egyetlen mp3 fájlt tennék bele és 16Mbit-es az a C3 verzió amit rendeltem, elviekben bele fél.Nekilátnék az idei évi halloween projektnek - legalábbis az elsőnek - és el kéne döntenem hogy mi lenne nekem a jó.
Alapötlet továbbrsa is.
Műanyag baba szempilla mozgatása (rebegtetés) és valami kísérteties gyerek lányhang éneklés kiadása. Most még a vaterán vadászok 40cm közeli babákat, legalábbis 1 kell hogy elinduljak.Viszont ha ESP32-vel halk lenne a hang akkor marad újfent a porszívó cső a testbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest