Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Nagyon jó ötleteket írsz, ezt köszönöm! Nagyon érdekesen hangzik amit mondasz, amúgy is gondolkodtam a programozási ismereteim bővítésével, szóval ez jó iránynak tűnik. Viszont ha ennyire visszanyúlok, akkor a projektet kb kezdhetem előlről, mert a szoftverek már működnek, van távirányítás stb, csak az IO-k számába buktam bele. Ennek is amúgy hosszúra nyülik az oka, kb 4 éve vettem aliról egy távirányító vezérlőt, mondom na de jó, csak a körítés kell hozzá. Ekkor még sehova sem akartam szoftvert írni. Igen ám, de 1 évvel később mikor sikerült összeraknom és letesztelnem, kiderült, nincs ki/bekapcs. Írtam az eladónak, hát az külön panel, plusz pénz. 1 évvel később rájöttem, hogy arduinoval is meg tudnám oldani. Elkezdtem írni a szoftvert ehhez is, mert a ki/bemenet választáshoz már folyamatban volt, egy csoporttársam unsztolására elkezdtem foglalkozni az arduinoval. Na és szép lassan kilyukadtam itt, hogy hát csak meg kéne csinálni komplexbe, mert jelenleg két küllön 328 van, az egyik az eredeti projektre, a másik meg a távirányítóhoz.
JulianSinulf: köszi a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold