Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
JulianSinulf
üzenetére
"Ahhoz vagy a tápban vagy a kártyán kellene valaminek lennie ami lekommunikálja"
Hát szerintem a kártyán minden táptüskéről saját bizti, saját fázis bemenet van, de nyilván, attól hogy a GPU tudja az adatot, nem biztos hogy kimegy a telemetriába
"3 tápcsatinál sem emlékszem, hogy mutatta volna bármi az erenkénti áramfelvételt."
Én sem ezt mondtam, azt mondtam csatlakozónként tudjuk az értéket, és egy csatiban van 3db 12V pinJa hogy nem az érdekel, folyik-e áram, hanem túl sok folyik-e
Amúgy amennyire tudom, nem az a baj, hogy egy ér kiesik, és a többi túlterhelődik, hanem hogy eleve kontakt probléma alakul ki, ha nagyon megtörik a kábel, és ezért melegszik, és szakad meg az áram, de ez már égés is egyben"Mivel átalakító van a kártya és a táp között így gondolkodhatom a régi ......."
Már egyre több tápon van 12vhpwr kimenet is, nem kell a szokásos 8pin átalakító, erre is gondolj. lehet okosabb a 12vhpwr kábeleit méréshez feldolgozni, ha univerzálist szeretnél. A leírásod alapján valami tesztelésekhez kell, és akkor többször kellhet cserélni a setupot
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Interactive Brokers társalgó
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold