Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz JulianSinulf #21713 üzenetére

"Ahhoz vagy a tápban vagy a kártyán kellene valaminek lennie ami lekommunikálja"
    Hát szerintem a kártyán minden táptüskéről saját bizti, saját fázis bemenet van, de nyilván, attól hogy a GPU tudja az adatot, nem biztos hogy kimegy a telemetriába :)

"3 tápcsatinál sem emlékszem, hogy mutatta volna bármi az erenkénti áramfelvételt."
    Én sem ezt mondtam, azt mondtam csatlakozónként tudjuk az értéket, és egy csatiban van 3db 12V pin

Ja hogy nem az érdekel, folyik-e áram, hanem túl sok folyik-e
    Amúgy amennyire tudom, nem az a baj, hogy egy ér kiesik, és a többi túlterhelődik, hanem hogy eleve kontakt probléma alakul ki, ha nagyon megtörik a kábel, és ezért melegszik, és szakad meg az áram, de ez már égés is egyben

"Mivel átalakító van a kártya és a táp között így gondolkodhatom a régi ......."
    Már egyre több tápon van 12vhpwr kimenet is, nem kell a szokásos 8pin átalakító, erre is gondolj. lehet okosabb a 12vhpwr kábeleit méréshez feldolgozni, ha univerzálist szeretnél. A leírásod alapján valami tesztelésekhez kell, és akkor többször kellhet cserélni a setupot

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés