- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"minél nagyobb legyen a hatásfoka"
Köszönöm a tippet, figyelni fogok akkor erre is.."..megfelelő töltő mellett nem kell BMS"
Igazság szerint én valami ilyesmit néztem ki hozzá.
(Mondjuk a merítés védelem paraméterei kicsit zavarba hoznak.)
Nem is annyira a töltés miatt, hanem inkább a merítés elleni védelem miatt. A celláim már megvannak és azokban sajnos nincs védelem, ezért kellene valami elektronika is hozzá.
Emellett szeretném magát a töltést is kijelezni, ahogy korábban említettem.
Amúgy a kijelzéssel megvagyok már, de valami hardver védelem is jó volna."..ellenálláslétra"
Igen, pontosan erre gondoltam csak nem ismertem a nevét
Összesen 6 button lenne. Négy irány, egy Enter és egy Back.
Akkor lehet szétszedem két csoportra és két ellenálláslétrával csinálom meg, két bemenetet figyelek. Még így is jobb, mint hatot figyelni.ekkold:
"STM32 adatlap szerint 2V - 3,6V között működik"
Igen, ez rendben is lenne, de a hozzá tartozó komponensek már nem biztos vagy esetleg másképp.
Gondolok itt jelen esetben a hőmérséklet/pára szenzorra és valamilyen kijelzőre.
Ezért a fix 3.3V feltétlenül kellene. Illetve ki tudja a későbbiekben mihez használnék még fel egy ilyen tápot, ezért nem mennék alacsonyabb értékre vele.Ez a MIC5501/2/3/4 tetszik, hogy 160mV-ot droppol.
Viszont a fix 3.3V esetén nem tudom használni, mert az alá nem mennék tápfeszben.
(ahogy említettem, nem az mcu miatt, hanem egyéb kiegészítők miatt)
Szerintem más projectben tudnám használni, így mindenképpen köszönöm a hasznos info-t.Jelen tervem most az, hogy 2db 18650 Li-Ion cellát kötök sorba próbaként és egy 5V-os step-down-t kap.
Lehet nem válik be, de egy próbát megér nekem. Kísérlet, ha úgy vesszük.
(Mondjuk nekem ez az Arduino-féle vonal teljesen az)
A "WhitePill alias GreenPill" nagyon menő
Aryes, ekkold: Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest