- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #21371 üzenetére
Nem szívesen vitatkozom Veled, mert ez mégis a Te asztalod, de ilyen felhasználásra szerintem eléggé overkill, amit leírtál. Én az akkus kisautómnál annak idején 2db 10k ellenállással oldottam meg, az 0.2mA fogyasztás többletet okoz, ami nyilván sok, ha a cél mondjuk fél évnyi üzemeltetés egy feltöltéssel, de egy kisautónál gyakorlatilag mérési hibahatáron mozog.
A mérési pontosság meg olyan dolog, hogy én csináltam már analóg komparátorral akkufigyelést, körülbelül 3.2V-nál elkezd villogni egy visszajelző LED, ennél pontosabban ezt igazából felesleges megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest