Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Eléggé körbejártam a témát, egyértelműen proci hiba. Volt amelyik lapon próbaképpen lecseréltük a procit, természetesen jó is lett. Amúgy az USB hibás proci is használható - szinte minden olyan projekthez amihez nem kell az USB. Ja, és hőmérő sincs ezekben a procikban (az eredetiben van - és kiolvasható).
Még egy érdekesség: A saját WhitePill lapokra STM32F101 proci került (mert olcsón tudtam venni egy pár darabot). Ez elvileg USB nélküli, 36MHz-es proci. Gyakorlatilag viszont mindegyiken működik az USB, és akár 150MHz-en is mennek. Feltételezhetően a gyártó így feliratozta, mert éppen 101-es procira volt igény... vagy csak nem ment át valamilyen teszten - de nem tudom min, mert a kinai 103-as prociknál ezek sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold