Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21221) Urna


Urna
tag

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni egy projekthez.
[link] Ez alapján szeretném egy laptop billentyűzetét (illetve a touchpadet is, de az kisebb falatnak tűnik) USB-s interface-ként beküldeni egy Pi-be.
A probléma hogy egy kicsit régebbi a cikk és több féle "Teensy" mikrokontrollert írt a megfelelő pcb-kkel kompatibilisen, annak függvényében hogy a billentyűk hány pines kábellel csatalkoznak. A bajom hogy ezek a kontrollerek vagy már nem fogalmazottak, (Teensy LC, 3.2), vagy pedig az aliexpresses copy verziójuk is kicsit borsos áron van (4.0 ~ 14k huf és ++2 ~ 10k huf ) ahhoz, hogy én csak egy dolgora használjam őket.
A kérdésem hogy ezeknek létezik valami olyan alternatívájuk, amik itthon is kaphatóak (ez elég fontos lenne mert akkor hamarabb haladhatok a projekttel), illetve ha nem 1-1 alternatíva, akkor olyasmi aminek elég lába (27 pines a csatlakozás ) van egy ilyen feladathoz de még nem egy "normál" arduino méretű kontroller?
Köszi előre is a segítséget!

S10 + Galaxy Watch 3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.