Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gya/352
tag
válasz
bimbula53
üzenetére
Nem ragaszkodok hozzá.
Előtte már építettem egy egyszerűt ESP8266-tal, és továbblépésként találtam ezt.
Egyszerűnek tűnt...hát nem lett az, de amikor megakadtam a saját korlátaimban, és beírtam ide, a topiktársak rendes kis brain-storming-ot indítottak el és érdekes volt végigjárni ezt az utat, nem akartam átlépni másik projectre. De ha van más javaslatod kérlek ne tartsd magadban. Annyit megnéztem korábban hogy már azt sem tudom melyik lehetett volna esetleg még befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Bittorrent topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold