- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Lemaradt a végéről egy l betű .html
https://www.aliexpress.com/item/4000921549839.htmlÉn még ezt is néztem:
https://www.aliexpress.com/item/32362570829.html
A kiskocsihoz a felsoroltak valóban nem kellenek, de hátha egyéb (is) megfogja őket.
Megnézni telefonon, hogy hány fok van a garázsban/nyaralóban, vagy akárhol, meg hasonlók.Én most szedtem szét pár db. kidobott szkennert, abban van léptetőmotor komplett mechanikával, bordásszíj, meg CNC minőségű tengely, két csapággyal. gondolkodom, mit lehetne vele csinálni. Gondoltam gravírozóra, de egy kék lézeres garvírozóm van, azt se igen használom. Meg egyébként is a lézer fej a drága hozzá.
Lehetséges, hogy a laborba az egyik méréshez egy "adagoló" lesz, ami a fecskendőből (oltótű) adott sebességgel nyomja be a reaktorba a lötyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest