Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- pityutool: Soproni VasVilla Bringabörze
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xbox kontroller maraton
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ekkold #18168 üzenetére
ekkold, Aryes: Köszönöm a választ.
ekkold:
Ha jól értem akkor mondjuk beállítva egy belső felhúzó ellenállást HIGH értékre állítja az adott PIN-t. Én a nyomógombbal egy külső ellenálláson GND-re zárom és ezt az állapotot tudom lehérdezni és eredményként LOW állapotot kapok?Ezek az ellenállások milyen értéküek legyenek egy gomb esetében? Az STM32 úgy tudom a pin-eken 3.3V feszültséget ad.
A mátrix több gomb esetén jó lehet. Illetve csak ötletelek (persze biztos butaság), de az analóg bemenetet használva nem lehet olyat csinálni, hogy a különböző gombok más-más ellenállás értékkel zárnak és a kapott feszültség értéket kiolvasva meg tudom mondani melyik volt az? Esetleg több gomb lenyomását is?
Aryes:
A kis kondira gondolsz? Igen, sejtettem, hogy ilyesmire szükség lesz. Milyen értékűek legyenek ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Premier dátumot kapott a The Legend of Zelda élőszereplős mozifilm
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G4,FHD,i7-7820HQ,32GB,512GB SSD + 1TB ,P3000 6GB VGA,WIN10
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium Karcmentes állapotban!
- HP ZBook 17 G5,17.3",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,512GB SSD + 1TB, 6GB VGA,WIN11
- Google Chromecast 4 Google TV Sky Blue - ADAPTER NÉLKÜL --- garival és számlával
- Samsung Galaxy S10+ 128Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro Black Használt, karcmentes, ajándék tokkal és 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest