- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bevezetőnek,
semmit nem értek ehhez, 60 éves leszek, életemben nem voltam közelébe se mikrokontrollernek, se Arduinonak és 1 sort sem érek a szoftverhez, a programozáshoz vagyis tökhülye vagyok ehhez.Felmerült egy feladat amit készen nem tudok megoldani, volt erre céleszköz de megszűnt a gyártása évek óta, nem értem miért.
a neve Celllog 8
Amit tud, 7S litium-ion pakk cellaszintű figyelésooooooooooooooooopakk teljes feszültségének figyelése, ezek megjelenítése egy kis kijelzőn.
És tud cellaszintű alul és túlfeszültség elérésekor egy külső egységet kapcsolni, riasztani. Minden paramétere beállítható, [itt megnézhető mi is kéne nekem] Egész Európába 1 helyen lehet még rendelni, Görögországból és nem tudom valóban van-e nekik még készleten.Erre a feladatra kellene nekem egy Arduino valami, de azt sem tudom melyik, hol érdemes megvásárolni, milyen kijelzőt tenni hozzá, és hogyan kéne erre a célszoftvert átírni/megírni.
Alapvető elektronikai ismereteim megvannak, 40 éve hobbizok, tranzisztoron, analógon nőttem fel vagyis az egységek bekötése, tápolása stb. nem gond.
Mégegyszer, teljesen, totálisan tök vagyok ehhez, ennek tudatába kérnék kisded szintű szájbarágós tanácsokat.Megköszönnék bármilyen építő jellegű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged