Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt hiszem elakadtam, szeretnék segítséget kérni.
Szerettem volna az STM32F103-hoz a Open-Smart kijelzőmet illeszteni a következő Library segítségével: [link]
Viszont valamiért az ArduinoIDE inkompatibilis-nek látja. [kép]
Fordítok vele binárist, de feltöltve nem jelenik meg semmi csak fehér képet látok. Próbáltam pár example-t, serial konzolon figyelve jönnek üzenetek, de nem látszik amit éppen csinál a konzol szerint.
A bekötést többször ellenőriztem, a "STM32_TFT_8bit.h" header-ben is a "GPIOA" az aktív.Mit szúrok el? Valamit helytelenül próbálok használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe SSD ,1 év garancia
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold