Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
daninet #17872 üzenetére
az a baj, nem tudom mit csinálsz rosszul, sőt abban sem vagyok biztos, hogy rosszul működik, csak nem az elvárt eredményt kapod és az zavar, holott a jó működés van, csak mást szeretnél.
Én tucatszám rakok össze buttonboxokat, kormány vezérlő panelt (simhez) és sosem volt még gond rotaryval
de használtam saját terhelés megosztóhoz is rotaryt, na ott kicsit macerás volt, mert a megszakítások gondot okoztak, de végül jó lettA képen a legutóbbi rendszer, 2 arduni, 8 rotary, 28 nyomógomb + 4 rotary nyomógomb, LCD és RGB led kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Befutott a Borderlands 4 premier előzetese
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest