- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tankblock #17729 üzenetére
Ha jól értem ezt a #define-t akkor ez annyi, hogy kevesebb program memóriát használ fel ezért lenne nekem jobb?
Az EEPROM csak akkor ír ha változik, egyébként nem. Az update vizsgál és csak ha van változás, akkor ír.
De egyébként lehetne úgy is, hogy teszek rá egy if ágat és csak akkor léptetem bele ha volt gombnyomás így a loop nem hajtaná végre minden ciklusban a parancsot.Nem sok időm van a C++-ra most, utolsó félévem következik plusz államvizsga (nem programozásból
) de köszi a tippet, észben fogom tartani, ha lesz kapacitás, elkezdem olvasgatni a témát.
Személy szerint a Python jobban megtetszett a C mellett. Azt nem tudom piacképes-e, illetve abból mit tudok majd felépíteni a későbbiekben, de ezeket amúgy inkább csak érintőleges tanultuk. Épp ezért kezdtem el arduino-zni, hogy ne vesszen az a kevéske tudás sem.
Viszont érdekelne ez az interrupt-os téma. Ebben tudsz néhány mondattal segíteni még, hogy hogyan is gondoltad? Akár egy egyszerű de hasonló példán keresztül, mint amit feltettem (abból egy részlet mondjuk).
Egy portra nem bírom tenni, mert nincsenek összerendelve a ledek és a be/kimenetek fizikailag, a kettő közt a program teremt kapcsolatot. Arra gondolok, hogy míg a SET LED kapcsolja a bemenetet is, addig a kimenetet is meg még egy áramkör váltást is kezel. Vagy félre értettelek?
Ami lemaradt az előző hsz-emből, arduino uno-ról van szó. Bár ez lehet egyértelmű volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest