- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy LilyGO-T-SIM7000G panelt, de eddig még nem volt esp a közelemben (illetve igen, de nem programoztam). Szeretném a lehetőségeit kihasználni, pozíciót lte hálózaton szerverre feltölteni, esetleg telemetriát a saját állapotáról vagy kap egy gyorsulásmérőt, de ez még képlékeny. Nem vagyok nagy programozó, néha kisebb dolgokat csinálok arduinoval és linux alatt scriptelek, néha egy kis C, de nem hivatásom a programozás.
A kérdésem az lenne, hogy mi az amivel érdemes egy esp-32-n ismerkedni? Arduino keretrendszeren gondolom menni fog, de mi van a freertos-el meg a micropythonnal? Mennyire használhatóak ezek rajta? Érdemes ezeken a vonalakon keresgélni? Esetleg van még valami érdekesnek tűnő OS szerű projekt amit érdemes megnézni? Teljesen hobbyprojekt lesz, az idő mellékes tényező, szívesen ismerkedem új lehetőségekkel és itt inkább az esp lehetőségei érdekelnek, nem is annyira a pontos board lehetőségei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest