Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Az arduinot én is erősnek érzem a feladathoz.

Az árkülönbözeten kívül, még további munka is van vele, ha kész, utána még "dobozolni", hogy kultúrált legyen, stb.
Egyéb iránt van nem távirányitós, hanem mondjuk analóg potméteres dimmer is, az is kibelezhető akár, és csak a potit kivezetni valahova, mellé egy billenőkapcsolóval.
A legnagyobb hátrány, ha a táp primer oldalát akarod lekapcsolni, akkor egy alacsony pl 10% dimmelésnél egy modern kapcsoló üzemű 60W-os tápnál 4m led szalagnál akár 5mp is eltelik, hogy "nem történik semmi", hála a pufferkondinak...
Ha már a 12V-t kapcsolgatod, akkor meg a táp állandóan üzemel. 
Általában én is szeretem az arduinos megoldásokat, de ez szerintem pont nem az az eset, amikor van rá céleszköz fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Akvarisztika
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Pánik a memóriapiacon
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold