- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kifejtő: nem tudom minek hívják,extpansion/extension board?, amibe pl csavarozhatom a kimeneteket. Ezekből láttam (vezérlőstül) olyat, amibe már benne az elektronika a 0-10V be/kimenetekhez, stb.
A HVAC kiad 10V-ot, és a bementén várja vissza 0-10V között, ennyin tekeri a ventillátorokat.
Ha a pwmmkimenetre ez rámehet, akkor elég a pwm kimenet. Ha nem, akkor 0-10V kimenet kell a mikrovezérlőre/höz.Nem ismerem a fejlesztők környezetet ezekhez (ezért kérek segítéget), de legetőleg ne C-ben kelljen minde apróságot megírni. Amiket itt láttam példákat, az so-so, ha lenne magasabb szintű, az előnyös lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest