- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC Pite #15997 üzenetére
1. Ilyet még nem láttam, de tetszik.
2. Egyetlen mikrokontrollerre sem lehet tudtommal közvetlenül fogyasztót kötni, a kimenetek maximum egy LED-et képesek meghajtani (max. 10-20mA). Amire neked szükséged van, az egy relé (csak ki-be kapcsoláshoz), vagy egy egyszerű (?) FET meghajtó fokozat (ha PWM is kell): az ESP kimenete kapcsolgatja a FET-et, a FET pedig elbírja a 10V-ot. Az egyszerű abból a szempontból nem egyszerű, hogy olyan FET kell, ami 3,3V-on képes teljesen kinyitni, ilyet Janos250 szokott használni,korábban írta is a típusát,
majd mindjárt visszakeresem neked.IRLB4030.3. Hát miben szeretnéd, ha nem C-ben?
Nem kell mindent neked megírni, a komplikáltabb dolgokhoz van valamilyen library, amit csak be kell illeszteni a kódba. Ha szerencséd van, a library-hez lesz egy példa program, ami kisebb módosításokkal lehet, hogy pont megfelel a feladatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gmail
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest