Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Üdvözöllek!
Köszönöm az iránymutatást!
A válasz nagyon egyszerű: teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Régebben láttam ezekről (Nano, Uno) a mikrovezérlőkkel épített ügyes kapcsolásokat. Megtetszett és szerettem volna kipróbálni őket...akkoriban (több évvel ezelőtt) még drágák voltak az induló csomagok/készletek így nem indultam el és maradtam a hagyományos panelgyártásoknál. Tavaly -év végén- láttam helyben egy kissé hiányos és használt készletet, amit gyorsan meg is vettem. Több dologgal voltak ugyan gondok*, de ezek az eladási árral voltak kompenzálva!
* Az LCD-kijelző panelja és az egyik Nano a csomagból rossz volt, mert túl 'bika' forrasztópákával- és túl kevés gyakorlattal próbálkozott az előző tulaj. Az LCD-t meg tudtam menteni annak ellenére, hogy már hiányzott több forrszem és vezetősáv róla!
A Nano-t odaadtam egy ismerősömnek, amit alkalmasint megjavíthat (szintén forrasztási hibás és itt-ott zárlatos forrszemek gyártódtak rá)Jelenleg a hozzá kapott példákkal kísérletezek (módosítom/próbálkozok) és azokhoz bőven elegendőek a zsengébb tudású modellek. Ha már több tapasztalatom lesz és az építeni kívánt vezérlés kívánja a komolyabb mikrovezérlőt, akkor mindenképpen ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Nano-t odaadtam egy ismerősömnek, amit alkalmasint megjavíthat (szintén forrasztási hibás és itt-ott zárlatos forrszemek gyártódtak rá)