Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz ekkold #15745 üzenetére

Üdvözöllek!

Köszönöm az iránymutatást! :R

A válasz nagyon egyszerű: teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Régebben láttam ezekről (Nano, Uno) a mikrovezérlőkkel épített ügyes kapcsolásokat. Megtetszett és szerettem volna kipróbálni őket...akkoriban (több évvel ezelőtt) még drágák voltak az induló csomagok/készletek így nem indultam el és maradtam a hagyományos panelgyártásoknál. Tavaly -év végén- láttam helyben egy kissé hiányos és használt készletet, amit gyorsan meg is vettem. Több dologgal voltak ugyan gondok*, de ezek az eladási árral voltak kompenzálva!

* Az LCD-kijelző panelja és az egyik Nano a csomagból rossz volt, mert túl 'bika' forrasztópákával- és túl kevés gyakorlattal próbálkozott az előző tulaj. Az LCD-t meg tudtam menteni annak ellenére, hogy már hiányzott több forrszem és vezetősáv róla! :B A Nano-t odaadtam egy ismerősömnek, amit alkalmasint megjavíthat (szintén forrasztási hibás és itt-ott zárlatos forrszemek gyártódtak rá)

Jelenleg a hozzá kapott példákkal kísérletezek (módosítom/próbálkozok) és azokhoz bőven elegendőek a zsengébb tudású modellek. Ha már több tapasztalatom lesz és az építeni kívánt vezérlés kívánja a komolyabb mikrovezérlőt, akkor mindenképpen ki fogom próbálni! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés