Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Nem teljesen értem, hogy mi a gond, ha összedugom a nano panelt és a modulokat ,
    Felinstaláltam a modulokhoz tartozo header filokat és az azokban tartalmazó példa codokat lefuttatva vagy nem csinál semmit vagy hibakodot dob vagy csak megáll valahol a kod.

Az sg90es servo müködik egyedül, de ugye az csak simán van rádugva egy pinre.
    De a többi modulom, az mind ugy van , hogy SDA, SCL 5v GND.

A multkor kapott scanregister sem fut le, hogy megtudjam , hogy melyiknek mi a reg száma.
    Természetesen egyenként probálgatom öket igy nem tettem be ellenállást , csak direkten kötöttem mndent ahogy a neten is látni a legtöbb esetben .

A kodok leelönirve és fel is tölti a panelra és a serial monitorban is valamelyik koddal eljut odáig hogy kiirja, hogy started vagy scanning device.
    Az MPU9250es nél az egyikkel kiirta a statikus pillanatnyi értékeket ,de nem változott semmi ha mozgattam .
    AHT10, mpu9250, vl53l0x, neo 8m és sg90es servo. egyenlore ezek vannak amiket szeretnék müködésre birni.

illetve egy másik dolog, tud valaki olcso olyan eszközról amivel usb-n keresztül lehetne tölteni T-pines akksit vagy esetleg egybol USB-ról vagy hálozatrol lehetne egy 2200kv-s motort hajtatni?

Új hozzászólás Aktív témák