- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1404 üzenetére
Az én fűtésem makk egyszerű, be lehet kapcsolnia kazánt meg ki,a nappali hőmérsékletének a függvényében.
Jelenleg egy elég okos termosztátom van, amit lehet programozni. Azért itt is van szerepe az időnek, mert ugyebár ha délben akarok 22 fokot, akkor nem 12:00-kor kell bekapcsolni a kazánt, hanem ki kell számolni, mennyivel előtte, mennyi időt kell fűteni.Szóval erre fogok lőni, nem bonyolítom,
stopperos:
Viszont ez a szenzor nem tud csak hőmérsékletet nézni, páratartalom nincs. (tudom tudom, ez az én hülyeségem, adatmániám) De azért rendelek ebből is párat holnap.apropó, ha már itt tartunk, mi az amit feltétlenül meg kell vennem hozzá: eddig amit kinéztem ebay-en
uno + enc28j60 ethernet shield + rtc + breadboard tesztelni + kábelek. + relé
jön még egy rakat szenzor, csak úgy próbálgatni, csak nem akarok semmit kihagyni, ami miatt majd később kellene várakozni a projektnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest