- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
repvez #13228 üzenetére
Nekem se volt túl sok sikerem az emulátorokkal, leginkább arra jó, hogy a nyelvet gyakoroljam rajta. Mert én se tanultam meg az összes parancsot, és ha tesztelni szeretnék valami eddig nem használtat, akkor nem kell elővenni a nanot, kábelt. Viszont ha a külvilágra is szükség van a teszteléshez, akkor már előveszem, ráakasztom a külső egységet, esetleg még a digitális állapot analizátort is, egy csipogót, egy nyomógombot és úgy nézegetem. Jó sok újraírást bír a belső flash, nem kell aggódni, hogy hamar megbuggyan.
A probléma az lehet, hogy ha valamiről nem tudsz, akkor az nem fog eszedbe jutni egy probléma megoldásánál se. Lehet ez egy utasítás, vagy programszerkesztési módszer, vagy hw alkatrész. Én tanultam programozást is, magamtól is és iskolában is, tanultam elektronikát magamtól és iskolában is, szóval én nem tudok egy ezeken a területeken képzetlen ember fejével gondolkodni, de a természetes nyelveknél elég bosszantó tud lenni, amikor az anyanyelvemen tudom, hogy mit szeretnék mondani de a használt nyelven nem ismerem azt a szót, akkor jön a körbeírás, mutogatás, a magyar szó tagoltan és hangosan ismételgetése, egyik se túl eredményes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Android szakmai topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged