- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Dolgozott már valaki MCP23017 ic-vel? Mennyire megbízható? Lenne egy projektem, ahol egy meglévő 5V-os μC-t szeretnék lecserélni valamire, amit én magam tudok programozni, és van rajta wifi. A nehéz benne az, hogy összesen 20db I/O portot kellene tudnia kezelni. ESP8266+MCP23017 port extenderre gondoltam, mert az ESP32 portjai ha jól tudom nem 5V toleránsak, a 8266 portjai meg igen. Szóba jöhetne még egy arduino nano firmata fw-el + ESP8266, de az nem sokban különbözne attól, mint ha MCP23017-t használnék, illetve arduino nano + esp csak wifi kapcsolatra AT parancsokkal, de ez utóbbi nem túl szimpatikus.
Van olyan Arduino IDE kompatibilis μC, ami egyben tud 20 I/O portot, wifit, és 5V-ról működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest