- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #12479 üzenetére
A LEGO grafikus felülete sajnos nem nyílt forráskódú, a National Instruments csinálta neki, de nekem is ez volt az alap ötletem, hasonló ökoszisztémát létrehozni arduino-val, amit ugyanúgy lehet grafikusan programozni.
Elég sokat kutattam a témában, és a legjobb fejlesztői környezet, amit erre készen találtam a http://snap4arduino.rocks, szerintem ezt vedd alaposan szemügyre, a lényege, hogy saját blokkokat lehet benne létrehozni, pl csinálhatsz benne "szivattyú" blokkot, minden paraméterét legördülő listából lehet állítani, gyakorlatilag egy óvodás is tud benne működő programot csinálni. Azt hiszem Arduino forráskódot is tud csinálni, de ha ez nem is, akkor a tinkercad oldalon lévő hasonló blokkos környezet viszont igen. Sőt, igaz, hogy ez attiny85-höz lett készítve és ha jól látom már egy ideje nem fejlesztik, de esetleg a cocomake7 pc-s programját is nézd meg, ez is tud arduino kódot létrehozni és XML-ben programot menteni, szintén gyerekjáték a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged