-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
zsolti_20 #12230 üzenetére
Én nem bírálni akarlak téged, de ezt inkább úgy kellett volna, hogy előbb tisztázni a dolgokat és csak az után belevágni.
A kiskapu számomra nem értelmezhető ebben a helyzetben.
Én csak azt tudom javasolni neked, hogy lépj kapcsolatba a fejlesztővel, már csak azért is, mert nem 20 sor kódról van szó, és hát, azért is, mert kiérezhető, hogy az ő kódja nélkül nem sokra mentél volna.Az is egy járható út, hogy nézel más, fizetős libet - ha van - és megvásárolod.
Én is teszem ezt olykor, mert 20-30 USD-ért már kapható olyan jó minőségű kód, aminek a lefejlesztése maga legalább két hét, ha nem több lenne. Tehát, néha egyszerűen nem éri meg beleállni, ráadásul más fejlesztőt támogatok ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest