Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izeka82
csendes tag
válasz
Janos250
üzenetére
Kezdőnek kezdő vagyok még nagyon, de az az igazság, hogy már jó pár éve elkezdtem foglalkozni vele, mindig 1-2 hetet 'programozgattam', aztán hónapokra abbamaradt. Így sajnos mindig elfelejtődik az a kevés is, amit tanulgatok.A kódok kommentelésével is úgy vagyok, hogy mindig kimarad, és hosszú idő után újra kell kezdenem, hogy vajon mit is csinál amit írtam, de többnyire csak neten talált részeket alakítok saját magamhoz
Én jelenleg csak hőmérséklet mérésre használom azt a rendszert amit próbálok összehozni. Egy raspi-n fut a domoticz, és MQTT helyett én Mysensor hálózatot találtam annak idején, nrf24l01 rádióval összekötve. A kijelzőm most a domoticztól visszakapott adatokat írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold