- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #11530 üzenetére
Elé kell kötni a ceruzát, aztán a lerakott vonalat már egyszerű követni.
Ha én csinálnám, léptetőmotorokkal hajtanám a kerekeit, és vagy egy optikai egérrel, vagy egy 9axis gyro szenzorral (pl. én ebből csináltam airmouse-t: [link] ) ellenőrizném az eltérést, mert bármiből is csinálod a kerekeket, sosem fognak egyformán tapadni, mindig korrigálni kell."egyszerusiteni kell ahogy csak lehetseges."
Akkor miért bonyolítod?Az sqlite3 lib SPIFFS és SPI-n keresztül SD kártyát tud kezelni. Illetve ha a pendrive kezelő breakout board, amit linkeltél, szintén SPI-n keresztül kommunikál, akkor talán azt is. De ha lehúzod a pendrive-ot, azon egy adatbázis fájl lesz, azzal mit kezd a hölgy? Vagy mellette létrehozod a txt fájlokat is az eredeti tervnek megfelelően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest