Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- DPD tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Hello!
Nagyon megköszönném ha egy hozzáértő segítene nekem ezt a smile-t PH!-s ra faragni -
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #1692 üzenetére
Szeretném, ha maradna a szárny és a farok. Csak meg lehet úgyis oldani nem?
-
Eagl3
veterán
Re!
Mivel erre a képre azt mondta a hozzáértő (Winner_hun), hogy csak farok nélkül lehetne valamit kezdeni vele, ezért másik kép után néztem:Remélem valaki tud nekem segíteni ebben a képben és lehetséges a telljes alakos kép
Ha valaki segít megformálni a képet, annak előre is köszönöm a fáradozását.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Nekem tetszik. Esetleg ha egy illetékes jár erre, elmondhatná a véleményét. Vagy bárki más, hogy min lehetne javítani
Finwe köszönöm még1x a türelmedSzerk.: Most vettem észre, baloldalt a sapija egy kicsit el van csúszva. Az előző két képen lentebb nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #1939 üzenetére
Nemtudom... talán a szája illetve a kaszája egy picit homályosnak tűnik, ha erre gondolsz.
A tükrözés ennek a képnek az esetében nemtudom mennyire fontos, de meg lehet nézni, hogy hogy nézne ki.Esetleg ha tudnátok alakítani rajta egy kicsit megköszönném. Neked is Finwe
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #1941 üzenetére
Néztem, de én sajnos nemtom megcsinálni..
-
Eagl3
veterán
Hello!
Ismét ittvagyok, látom nagyon fellendült a topic illetve kiosztottak pár új arcékep is továbbra is javaslatot illetve véleményt szeretnék kérni a hozzáértőktől erre a képre:
Eddig Finwe munkája 100%-ban, de sajnos ő nem nagyon járt erre mostanában, ezért ha egyáltalán kell valamit alakítani a képen azt megköszönnö ha megtenné egy hozzáértő.
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2174 üzenetére
Kösz, hogy foglalkoztál vele.
---------->
A kaszát nagyon szépre megcsináltad, megoldható lenne, hogy a finwe által kreált képre az új kaszát feltenni? Fura feje lett nagyon ezzel a megnyújtott kapucnival meg a szája sem túl előnyös így sztem.
Mod: A szemei is bandzsák picit Sztem jó a régebbi kép, csak amit mondtál teis, h. van pár barna folt a kaszánál...
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2185 üzenetére
Pl. a kapucnijában van két halvány csík (ahogy megtörik a csukjája) azt is hiányolom belőle, ahol megnyújtottad a kapucniját azért nem jó mert eltűnt a pofa csonja, nem kelt olyan 3D érzetet így szerintem.
Nm lehetne csak simán eltűntetni a barna foltokat, hogy IT-n is jó legyen? Mert összességében sztem a képpel nincs gond.
U.i.: thx, h. foglalkozol vele -
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2213 üzenetére
--------------------------->
Ahh szuper, így gondoltam igen. Igazán nem szeretnék kukacoskodó lenni, de a kasza végét meg tudnád úgy csinálni, hogy egy nagyon picit felfelé hajoljon? Éppenogycsa látszódjon, hogy hajlik.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2217 üzenetére
Jóez, csak én felfele gondoltam
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2219 üzenetére
Köszönöm, jó lett
Egy kis képet tudnál még csinálni a fejéből ha megkérlek? Aztán sztem mehet is a request be. -
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2222 üzenetére
Köszönöm, így mehet a requestbe szted?
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2224 üzenetére
Ok.
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2234 üzenetére
Pl.:
És ez csak egy a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest