Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- DPD tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
GoldhandRent
őstag
válasz Dr. 444Hertz #48397 üzenetére
nagyon jó lett, ezer köszönet !így -ha tminden OK- szeretném is kérni beállításra
bocsi a sok hangulatjelért, ez most így kifejező
plusz szeretnék majd nevet váltani, ahogy olvastam a kép mentési neve miatt kellene a beállítás előtt megejteni a váltásct.
GoldhandRent -> RENTHAL (első próbálkozásnál anno 1620 lemaradt a vége -pont a lényeg- , a Goldhandet meg már mindenhonnan elhagytam az idők során )[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
válasz KaitouP #48310 üzenetére
>>> >>>
-
Arcképgyáros
válasz gyuri81 #48404 üzenetére
Szia!
Forráskép legyen rajz, illetve az általad linkelt karakter már foglalt.
Ajánlom az arcképkereső használatát jobboldalt →Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #48403 üzenetére
WOW! Csodálatos lett, hatalmas vagy Doki!
Egy icipici, aprócska ötlet csak: bár Sumire szájának a vonala elég vékony eredetileg, esetleg meg tudnád próbálni azt, hogy kicsit mosolygósabbnak tűnjön?
PlayStationCommunity teszt - Horizon Zero Dawn Remastered: https://playstationcommunity.hu/horizon-zero-dawn-remastered-ps5
-
Arcképgyáros
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #48409 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az idődet és energiádat!
PlayStationCommunity teszt - Horizon Zero Dawn Remastered: https://playstationcommunity.hu/horizon-zero-dawn-remastered-ps5
-
veterán
válasz Dr. 444Hertz #48405 üzenetére
Találtam egy Battlefield 3 katonát, ami egy lecserélt kép.
Ha megtennétek tudtok rajta picit változtatni? (nekem nem lenne lényeges a szemüveg...)
Eredeti kép: [link]
Köszönöm előre is!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz gyuri81 #48411 üzenetére
Az arckép változtatása nem gond egyáltalán.
Amit eredeti képként linkeltél, az totál más forrás, azzal sokat nem segítesz.
Esetleg ebből lehetne csinálni arcképet, ha gondolod.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #48412 üzenetére
Előre kérem, hogy ne ölj meg a körülményességemért...
Így egy kicsit smirk mosolya lett. Lehet picit túl hangsúlyos vagy túl íves az a fekete vonal ami a száját érzékelteti a két ajka között. Visszább tudnád venni egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #48416 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
veterán
válasz Dr. 444Hertz #48413 üzenetére
Huuu ez nagyon tetszk!!!
Ha valakit szépen megkérek, foglalkozik az ügyemmel?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
(Ránézek erre a karakterre, és reflexből agyf"""t kapok )
-
Arcképgyáros
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #48420 üzenetére
Na ez az! Tökéletes! Akkor a legutóbbi, harmadik verziót kérném beállításra, amennyiben a többiek is rábólintanak!
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
tixem
addikt
válasz Dr. 444Hertz #48421 üzenetére
Juhhú, tökéletes köszönöm
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
őstag
válasz Dr. 444Hertz #48423 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Vesa
veterán
Üdv,
Megkaptam cserére a Zengedélyt!
[Ez szerintetek] működőképes lenne? Nem könnyen válok meg a jelenlegitől, de ha jól mutat az új, akkor mégis.
A tudomány a valóság költészete!
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Vének tanácsa engedélyezte az egyéni arcképet:
[link]Több lehetőség is lenne, sajnos mindegyiket láttam már, hogy elérhető, igy nem tudom mennyire kivitelezhető:
1. [kép]
2. [kép]
3. [kép]
4. [kép]
5. [kép]Ha egyik sem felel meg akkor még keresgélek
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
veterán
válasz Dr. 444Hertz #48413 üzenetére
Az összefoglalóra válaszolva:
Nem ragaszkodom a Ghost-hoz nekem tökéletes lenne ez a karakter is ami a forrásképemnél van
[link][ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sziasztok. Megkaptam az engedélyt az elhasznált macskám lecserélésére [link]
Erre a szépségre gondoltam. [link]
-Secret- nek megmutatva és le ok-ézva.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
-
emiki6
veterán
Szépjónapot!
Új arcképre pályáznék!
Jogosultság
Ez lenne a kiszemelt forráskép, a kezet gondolom ki kell szerkeszteni (ki kell?), nézzük meg mit lehet kihozni belőle!
Megpróbáltam paintben a kéz helyére hajat berajzolni, de minden próbálkozásom borzasztó lett, asszem kell hozzá némi hajrajzolás ismeret. Lehetséges, hogy nem csak a kéz helyére kell hajat berajzolni majd, hanem a meglévő haj egy részét is átrajzolni, hogy jó legyen az összkép. Referenciának a jelenet ahonnan a kép van: [link]"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Arcképgyáros
-
veterán
válasz Dr. 444Hertz #48440 üzenetére
Lehet rosszul értélmezem az összefoglalóban hozzám írtakat, de akkor ez a karakter sem mehet?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Csokishurka #48432 üzenetére
Egyik sem túl jó. Egyrészt John Wick foglalt, másrészt jobb lenne olyan forrás, ami inkább rajzfilmszerű, mint fotó. Egyébként Kate Beckinsale van, én csináltam még anno, de visszaadta a kolléga: [link].
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Vesa
veterán
válasz -secret- #48442 üzenetére
Köszönöm a munkádat! Nagyon jó lesz, mindössze 2 észrevételem lenne.Az eredetihez képest túl sötét tónusú a szürke, ezért nem elég kontrasztos és eltűntek a becsillanó részek is amitől fémes hatása volt. Egy picit lehetne világosabb a szürke és némi gradient mehetne bele ahogy az eredetin van? Nem kell sokkal, csak éppen hogy a kontúrok jobban meglegyenek. A másik, hogy a sisak oldalán a V alakú piros csík nem látszik. Ezt rá tudnád tenni?
(Ha nagyon melós és oda tudod adni a project file-t, szívesen elszórakozok vele, hogy ne a Te idődet raboljam)
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, a jószándék ellenére is kérlek titeket, hogy ide mindenki csak a saját arcképével kapcsolatban írjon, kell az átláthatóság a topikba. Az ötletelésre használjátok az offtopikot, a capslockos kollégák és az arcképgyárosok azt is nézik.
Köszönöm!
Kiemeltem, hátha átmegy! Bár kétlem, az összefoglaló se megy át.[ Módosította: jim bcs ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok