Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #15751 üzenetére
Nem vagyok türelmetlen, csak lassan kipörög a szem elől a kérésem, nem szeretném, ha "elvesznék".
Közben találtam egy oldalt, ahol vannak fent "Art"-ok: [link] Bár nem tudom, hogy ezek mennyire jogvédettek, használhatóak. És bár nincs két egyforma kutya, azért lehet sokat segít annak, aki veszi a fáradságot és próbál majd segíteni nekem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #15799 üzenetére
Illetve lehet egyszerűbb, ha a 2. kép, ami részletesebb lesz alakítva. Azon a lehetne egy kicsit színezni? A szürke részek inkább feketébbek, a fehérek meg vörösesek lennének. Valahogy így néz ki irl, amikor elkezd öregedni a schnau: [link]
Vagy ez már túl részletes lenne?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #15800 üzenetére
Azt hiszem ezért szokták letépni az avatar kérők golyóit:
Gondolom többet rontottam, mint amennyit segíteni akartam:
Vöröses helyett szürke lett a szakáll, de így már alakul. A szálkásításhoz viszont nagyon béna vagyok, mindig is problémám volt a pixelharcal PSben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CactuS #44129 üzenetére
Ohh hát nagyon köszönöm neked is
Urak ezt a sok időt energiát, hogy tudom meghálálni nektek?vond: nem, tudom nézegetem, de valahogy a másik jön be, ne kérdezd miért...
lehet, az általam linkelten dögösebben néz[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
ELACielvtárs@ Huh, pedig azt hittem a maszkos kör lesz nehéz, de itt is bénázok a hajával. Kapott új testet, új nyakat és rucit, plusz kicsit megtéptem a haját is.
KubanitoS: Az arcán erősebb a kontúr az utolsó képen. Ha teljesen fekete lesz a csuha, akkor az már szvsz egy kicsit sok lesz, pontosabban kevés. Az állán egy kis kiemelés még segíthet. A karddal nem értem mi a probléma, simán csak vakargatja vele a fülét.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #44153 üzenetére
Pepeninho Arthurján belső kontúrok erősítve, kicsi avatar is kész, ELACielvtárs haja picit több meló, az szerintem csak estére lesz meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bocsánat hogy újra írok, de eddig úton néztem és reagáltam.
Vond úr jól mondja, megnéztem a filmben is valóban laposabb a fejebubjan a haja a hölgynek, no meg valóban nem olyan 'dús' hajú.
Az által linkelt képen lehet csak azért olyan, amilyen, mert fújt az szél
Pl itt egy kép a filmből.
[kép]
Előre is köszönömDe a különálló tincs az arcán, az isten király hogy meghagytad 👍
Valamint a nyak résznél is a harmadik verzió tökéletes lett szerintem a 'gallér'[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest