Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Milyen mosógépet vegyek?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Szia,
Bocs a hosszú várakozásért, asszony jót kívánt szilveszterkor és bejött, így káosz lett a magánélet.
Egy ilyen kutyushoz mit szólsz?
| | |
+2 sor, meg a nyakát egy picit világosítottam.
>
_______________________________________________Szuper, hadd menjen. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.03.20.
[ Módosította: jim bcs ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz carl18 #45000 üzenetére
Kicsit vágtam a kevésbé fontos részekből, mint a haj és a nyak, hogy több maradjon a
ciciknekszemeknek. - CactuS________________________________________________
Elég "testesnek"/szélesnek tűnik ebben a vágásban, kicsit összébb nyomnám. Illetve a gyenge kontúrok miatt kicsit homályosnak hat itt-ott. - Tamoo
Jó lesz, de elsőre tényleg kicsit dönci lett. Meg vékonyak és gyengék a kontúrok is. - vond
A szó, amit kerestek: busty. Este ráengedek egy Norbi diétát, aztán hozom. Ha nem jó a kontúr, akkor átrajzolom sötétebb színnel, +1px-es kontúr már vastagnak tűnik sajnos. - CactuS
>
________________________________________________Sokkal jobb. Most viszont egy kicsit nagy lett. 2-3 pixellel kisebben meg tudnád oldani? Köszi! - vond
Egy sor, 53x53 helyett - CactuS
53x53px > 49x49px | 50x50px | 51x51px + kicsi
>
________________________________________________Az újak közül a középső. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.03.20.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Döglött róka, engedélyt, eredeti kérés, módosított forrás.
>
______________________Mehet a nagyobb. - vond
-
G4ga
őstag
válasz CactuS #45011 üzenetére
Semmi gond nincs, mint mondtam türelmes vagyok!
Nagyon szuper.
Írtam, hogy egy picit lehetne világosabb.
Linkeltem egy képet, amin saját kutyus van.
Ahhoz hasonlóan tudnád esetleg igazítani a színeket?
Picit világosabb barna lehetne az egész, és az orra kellene sötétebben.
Persze ha az nagyon nagy macera atszinezni akkor elengedtem.
Így is büszkén fogom “viselni” -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Sikeresen megkaptam a jogosultságot az egyéni arcképhez.
Igaz a nevében is benne van, hogy ARCkép, de ha lehetséges egy autót szeretnék, egész pontosan a Vissza a jövőbe című filmből a DMC DeLorean-t, de ebből is a harmadik féle változatot, amivel a vadnyugatba utazik vissza, aminek a motorháztetőjén található egy rakat alkatrész plussz a gumik széle fehér.
Beteszek ide egy videót róla, hogy jobb legyen az összkép. A képeket pedig ide mellékelem:Sajnos nem találtam teljesen megfelelőt, de olyan szögből szeretném mint amilyen az első 3 képen van. Ha ez nem lehetséges teljesen megfelelő lesz ahogy a negyedik képen látható.
Ha egyik kép sem megfelelő, akkor keresgélek még.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #45011 üzenetére
Inkább csak kísérleti jelleggel, már kicsit ragad a szemem. Az egészet átszínezni minden tónusában elég sok időbe kerülne, mert gyakorlatilag újra kell rajzolni a bundáján a sötét részeket.
-
G4ga
őstag
válasz CactuS #45021 üzenetére
a szín igazából tetszik, jól eltaláltad
ami nekem furcsa, hogy kicsinyités után abszolút nem látom benne hogy ez egy kutya lenne.
igy hogy lelett vágva a nyakörv alatt olyan mintha egy kisegér lenne egész alakban South Park stílusban..
Ne haragudj, hogy ilyet írok de így 0 testel nekem ez ugrik be róla.
a nagyobb változatok sokkal jobban visszaadják hogy egy yorki feje.
de ugye azok nagyok.[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Itt a jogosultságomról a visszajelzés..[link]..és én egy a meglévő szabad adatbázisból néztem ki egy cilinderes bűvész fiút,bemásoljam ide a képét?
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dévacsen
senior tag
>
__________________Szuper. Mehet is. - vond
Bár a kiskép lehetne kisebb is. - Tamoo
22x23px helyett 21x21px - CactuS
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.03.19.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, csinálom azt is, csak IRL kicsit havazódok, mert még mindig a belső konzulensem nyír, hogy nem elég szakmai a szakdolgozatom - szerinte - és minden időm arra megy most, hogy vele dűlőre jussak. D.u. szerintem pótolni fogom a függő dolgokat, legalábbis ez a terv.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz zsolti_20 #45017 üzenetére
Mindig azt hiszem, hogy nincs szívatósabb avatar, aztán mégis. Belevertem pár órát tegnap éjjel és ma reggel is, de a DeLorean DMC–12-es elég rossz arányokkal rendelkezik egy avatarhoz, muszáj volt valami artwork felé elmozdulni, hogy beleférjen. Aztán 65 pixelből ez maradt. A különbség az oldalsó ablakok sötétítésénél van.
Ez hogy tetszik?
__________________________________Mehet a laposabb, abból is az átlátszó üveges. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.03.21.
-
vond
MODERÁTOR
-
carl18
addikt
Köszönöm a munkát és a fáradozást! Végre van egyedi Avim!
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
CactuS
Arcképgyáros
Eh, az a bömös, egy egyenes vonal nincs azon, csak ívek, 65x65 pixelben a legjobb. Az eredeti képen kb négyzet alakú volt az autó, mér felére vettem a tetőt. De lapítok még belőle.
Találtam még jókat, pl: ez nekem nagyon bejön, de ilyen arányokkal esélytelen az avatar, hacsak nem lehet 130x40-es
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem jött válasz a korábbi forrás kérésre, viszont "szembejött" egy, ami elütött a többitől. abból az jött ki:
Ha nem jó, akkor nézhetünk másikat is, bár a legtöbbnél vagy csavarodik a törzse vagy fent van a keze és ezekből elég nehéz PH! kompatibiliset kihozni. Esetleg pl: ez, de ezt is rendesen egyszerűsíteni kell, átrajzolni, hogy használható legyen kis méretben.
Javitva - CactuS
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.04.06.
-
zsolti_20
senior tag
válasz CactuS #45042 üzenetére
10 percig csak bamultam, hogy mennyire jo lett. azt hittem megmarad a verdas stilus ami nekem nem jon be annyira, de ezzel a modositassal ver mindent. Hatalmas respect ezert a munkaart nagyon eltalaltad hogy mit szerettem volna. Ez igy tokeletes szamomra!
A laposabb delorean jon be nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz zsolti_20 #45049 üzenetére
Örülök,hogy tetszik. Tudom pár pixel, de az utolsó vagy utolsó előtti? A különbség abban van, hogy az egyiknél sötétített az ablak, a másiknál valamennyire "belátni".
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Autós topik
- Windows 10
- Vallás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- További aktív témák...
- Új HP ENVY Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% i7-12700H 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
- Eladó kihasználatlan bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest