Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-10 09:26:15

LOGOUT.hu

A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31001) crey


crey
MODERÁTOR

Akkor most szépen végig egyesével, mert termeltetek feleim, mint Józsi bá' a fólia sátorban. Ahol már kész arckép van, és megfelelt, ment rá a pecsét.

(#30945) vond - Xerxész féle farkas:

Hát, nem lesz a szívem csücske az avatar, és ráadásul én is inkább a nyakas verziót támogatom. Persze nem a te hibádból :D

(#30974) vond - Coyot féle angyalka: jó-jó, de fura ezekkel a csökött csirkeszárnyakkal. Mondjuk ez az a kategória, amibe kár volt belekezdeni :( (ahogy nekem a versenyautóba).

(#30986) Wyll - bull84ghia féle tűzoltó: Nekem a sisak szín mellett egy kérésem még lenne, mégpedig a gázmaszk enyhe világosítása sötét szürkére (így eléggé egybefolyik a kontúrokkal) - amúgy kár a vond féle pirosért is, remélem lecsap rá valaki hamar, mert jó lett az is nagyon (de értem a különbséget).

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#31002) vond válasza Jim74 (#30965) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ezt én is megpróbáltam, de abba kellett hagynom. Talán lesz belőle valami. Ha még van egy fél napod, akkor esetleg várjuk meg... ;)

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#31003) Xerxész válasza vond (#30945) üzenetére


Xerxész
őstag

A jobboldali nyak nélküli verzió nekem megfelel. :)

(#31001) crey
Elég, ha nekem tetszik. Hisz az én avatarom, nem? ;)

[ Szerkesztve ]

(#31004) vond válasza Xerxész (#31003) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Igen, és ha rajzolok magamnak egy 50x50-es fekete négyzetet fehér szemekkel és az tetszik nekem, akkor ennyi elég is, már mehet is ki a PH!-s fórumba... :D Szerintem olvasgasd még egy kicsit a szabályzatot... ;)

Itt pont az a lényeg, hogy nagyjából egy stílusú legyen az összes arckép, ne legyenek mindenféle saláta képek innen-onnan behúzva...

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#31005) M3oH válasza Xerxész (#31003) üzenetére


M3oH
addikt

Nem tudom mióta követed a topikot, de ez nem így megy, hogy kinek mi tetszik :) Ha modik nem fogadják el, akkor nem lesz beállítva.

(#31006) koxx válasza Xerxész (#31003) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nem eleg ha csak neked tetszik (bar lenyeges szempont) ennyi erovel barmilyen arckepet tovabb kene engednunk csak azert mert a usernek tetszik.

(#31007) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

A Raidenes kérdésemre kérhetnék választ? Ebben a hsz-ben tettem fel.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31008) Xerxész válasza vond (#31004) üzenetére


Xerxész
őstag

Nyilván nem.
De egy kicsit az az érzésem, hogy túl szigorúra veszitek ezeket az avatar szabályokat...amik a reakcióitokból ítélve eléggé hiányosan vannak leírva a főoldalon (pl. nyak nélkülieket nem szeretitek ugye).
Ragaszkodtok a szabályokhoz, ez rendben is van, mert azért valahogy mégiscsak kordában kell tartani a dolgokat, de akkor is...ha az igénylőnek tetszik valami, ami azért mégiscsak beleillik az eddigiek közé, akkor csak azért ne vétózzátok már meg, mert nektek moderátoroknak nem tetszik. Mert most akkor én, felhasználó választhatok magamnak avatart, vagy ti, moderátorok? Ha ti döntötök, akkor ne legyen az kinn, hogy választhatok egyedi arcképet magamnak, mert ez nem igaz. Mert ezzel gyakorlatilag ugyanott vagyok, hogy választhatok az alap 100 (most csak mondtam valamit) avatarfotó közül.

Pl. most nem értem, hogy ez a farkasfej miért gáz... Van már farkas avatar, van már vicsorgó farkas avatar, van már nyak nélküli avatar, ami ráadásul farkas is...akkor miről beszélünk? Nem illik bele a többi közé? Ugyan már... :) Vagy mert mondjuk neked nem tetszik? Hát...nekem meg a tiéd nem tetszik, mégis megértem, hogy te ezt szereted...és ez rendben is van, nyilván ezért választottad, mert NEKED tetszik. :)

Egyébként nekem sem a szívem csücske ez a farkas, de mivel a predatort elutasítottátok, aztán az előző farkasfejemet is elutasítottátok, lassan már nem tudok mit választani, mert olyat meg nyilván nem fogok, ami nekem nem tetszik.

Mielőtt még kapok 10 figyelmeztetést meg életfogytig tartó kitiltást, hadd írjam le, hogy nem támadásból írtam ezeket le, meg nem hisztériázom, csak leírtam, amit gondolok. :) SZERK.: Meg szeretek szót ismételni, szót ismételni... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31009) vond válasza Xerxész (#31008) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ha nem tetszett volna valamennyire, akkor neki sem állok megcsinálni a farkasodat, és utána még 2-3 variációt belőle. Ha meg nem a szíved csücske, akkor ne is kérd a beállítását, mert csak bánni fogod. Várj, gondolkodj, keress valami egyedibbet, aztán ha van valami jó ötlet, megfelelő forrással, akkor gyere újra. Nem hiszem, hogy csak egy Predator, meg egy farkas (amiből már amúgy is van vagy tíz darab) jut eszedbe.

Az eddigi farkasok, meg egyéb nyak/test nélküli avatarok meg régen készültek, amikor még mások voltak a szabályok. Ezt meg Te értsd meg. Mostanában nagyon ritkán megy át olyan, aminek nincs teste (és az akkor általában indokolt is).

Ha a moderátorok (én egyébként nem vagyok az) úgy ítélik meg, hogy ez a nyak nélküli farkas nem kerülhet ki a fórumba, mert bénán néz ki (szerintem is), és ezzel rontja az összképet, akkor ez így is lesz.

(#31007) .LnB: Szabadnak tűnik, és akár lehet belőle egy másikat is csinálni. De azért még várd meg mások véleményét is. Egyébként ha MK Raiden lenne, már csinálnám is. ;] (Azok a régi szép játéktermi idők a Mortal 1-2-vel, hajjajjjj...) :D

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#31010) Xerxész válasza vond (#31009) üzenetére


Xerxész
őstag

Jó, rendben...nézek mást.
Tényleg csak kíváncsiságképpen, nem kukacoskodásból...mi bajotok az olyan avatarokkal, amiknek nincs nyakuk? Miért lehet csak indokolt esetben választani ilyet? Csak az új szabályozás miatt vagy van valami különleges oka?

[ Szerkesztve ]

(#31011) Jim74 válasza crey (#31000) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm szépen, hogy áldoztál az idődből erre a projektre :R. Esetleg van valami ötleted, ami Forma 1-es és jópofa?

(#31002) vond: Neked is köszönöm :R Időm, mint a tenger. Ha egy hét múlva lesz belőle valami, még az is bőven jó ;)

(#31012) freelanced válasza Xerxész (#31008) üzenetére


freelanced
addikt

Üdv!

Nem szeretnék beleszólni nagyon nem az én dolgom, de nagyrészt igazuk van persze megértem a te álláspontod is, de sajnos nem mi hozzuk a szabályokat, és nem az arcképgyárosok, sajnos ha azt mondják, hogy nem lehet akkor nem lehet. Szerintem keress valami mást ami még tetszik biztos van valami :K
Nekem is fura a nyakas verzió bár a nyak nélküli még furább. Valahogy elüt nekem a nyaka persze ez emberfüggő. Én csak a te érdekedben mondom, mert szerintem az időd pazarlod erre, de ez csak egy tanács, szerintem ha valahogy lehetséges, hogy megkapd úgy is segítenek. :K

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#31013) Racze válasza EmberXY (#30952) üzenetére


Racze
tag

Nos?

****

(#31014) Xerxész


Xerxész
őstag

Na, akkor kerestem másféléket:
Farkas
[link]

Farkas
[link]

Alduin
[link]

Csuklyás koponya (ez pl. lehetne nyakas, ha meg lehetne csinálni avatarnak)
[link]

Tudom, hogy ez utóbbi kép, de nem találtam ilyet rajzolt formában, ami jó lenne.

(#31015) EmberXY válasza Racze (#31013) üzenetére


EmberXY
addikt

Szerintem szuper lett, így ahogy van, nekem tökéletes! :C
Ezúton is köszönöm, hogy időt szántál rá. :R

Ha a moderátorok is jóváhagyják, akkor szeretném ezt használni.
Itt még van ezzel valami teendőm, új hsz-ben kell kérnem, hogy véleményezzék és beállítsák, vagy elég az, ahogy most ebben a hsz-ben kértem?
:R

Up the Irons!

(#31016) crey válasza Racze (#31013) üzenetére


crey
MODERÁTOR

A szemét picit emeld ki pls.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#31017) crey válasza Xerxész (#31010) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Nincs különösebb oka, igyekszünk egységességet teremteni már avatar szintjén is a PH! hasábjain. A korábbi években készültek jóval gyengébb minőségű avatarok is, nem voltak ennyire szigorúak a szabályok (pl. ma már nem menne át az általad gyárilag használt farkas fej sem - megjegyzem tervben van a gyáriak frissítése is, de ez nem kevés idő és energia).

A régi szabályok átalakultak, és bizony sokszor azért nem engedünk át avatart, mert nehéz megállapítani pl. hogy mit ábrázol. Rengeteg ötletet meszelünk el azért, mert nincs igazán arca, órákat vitatkozunk userekkel azért, mert szerinte két azonos karakter nem is hasonlít egymásra, és így nem kell érvényesíteni az egy karakter - egy user szabályt, továbbá nem tudom hányszor dobtam vissza már alapanyagot én magam (és valljuk meg, nem épp én vagyok a legnagyobb Photoshop bűvész az itteni társulatból), mert használhatatlan képet hozott a user.
A kedvencem a méret fetisizmus, amikor valaki akkor is 65x65-ös avatart akar, mert a szabályok papíron engedik, pedig ez már nagyon nem a user döntése, hanem a moderátoroké.

Az pedig hogy mi mehet át, és mi alapján, azt mi döntjük el, és igen, valóban szubjektív, igazából nem nagyon számszerűsíthető mérce alapján. Ránézünk egy avatarra, és ha beleillik az arculatba, tetszetős, letisztult, igényes, a szabályoknak megfelel, akkor minden további nélkül jóváhagyjuk, ellenkező esetben viszont még a bele fektetett energia és munka ellenére is elkaszáljuk.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#31018) Racze válasza crey (#31016) üzenetére


Racze
tag

kész is:

>>

EmberXY: nem kell külön beilleszteni, és kérni, a modik látják h neked ez megfelel, és ha így tényleg jó, akkor ez a hsz kapja majd a pecséteket (ha nem akkor majd a következő :P)

****

(#31019) Tamoo válasza Racze (#31018) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Ez így még nagyon nem jó szvsz. :(
Arcbőr nem jó. Vannak foltok ahol szinte már fehérbe megy át. Homogénebbre kellene csinálni, más színnel. Hajában is túl világosak a világos részek.

(#31020) EmberXY válasza Racze (#31018) üzenetére


EmberXY
addikt

Köszönöm. :R
Én egyre jobbnak látom, amint olyan verzióba kerül, ami átmegy az engedélyezésen, én tisztelettel azt elfogadom és kérem annak beállítását.
:R

Up the Irons!

(#31021) Wyll válasza Xerxész (#31014) üzenetére


Wyll
őstag

:R Azért jól látszik mennyire elolvastál mindent. Pont a kéréseinkben is szereplő rossz példát teszed ide be forrásképnek.....
Amellett, hogy szerintem pl. nem annyira szar az a farkas avatar (respect vond-nak azért, hogy mennyire ph-közelivé sikerült varázsolnia), ezen én már csak röhögni tudok :W

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

(#31022) .LnB válasza Xerxész (#31014) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért az nem semmi. Én két napja csak a szabályokat és a topickot olvasgatom, hogy milyen forrásképet keressek. Te pedig szerintem el sem olvastál semmit, mert akkor feltűnt volna, hogy a teljesen esélytelen fossásképek közül rögtön a másodikat linkelted be.
Itt megtalálod amiről beszélek.

(#31021) Wyll: Na egyre gondoltunk 10 mp a két hsz között :D

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31023) freelanced válasza Xerxész (#31014) üzenetére


freelanced
addikt

Üdv!

Ezek esetleg? Persze csak ötlet hátha tetszik valamelyik nem biztos, hogy lehet belőlük.

Farkas 1
Farkas 2 (Ez nekem kimondottan tetszik egész jó anyag lenne szvsz, bár lehet, hogy nyesnének a bundából.
Farkas 3
Farkas 4

Esetleg mesésebb karakterek:

Farkas 1

Farkas 2

Farkas 3

Farkas 4

Nem tudom, hogy ez az irányzat tetszik-e, nem konkrét farkas, de szerintem némelyik egész jól beleillene a többi avatar közé, bár a te döntésed én csak mutatom őket. :R

Valahogy ezek a farkasember szerű karakterek jobban beleillenek és a nyak vagy legalább a "váll"/"mell" rész jobban kivitelezhető némelyiknél. Hamarosan keresek még bár lehet, hogy privátban mert nem akarom teleírni a topikot ezzel. Ezt most csak gyorsba szedtem össze :K

[ Szerkesztve ]

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#31024) Tamoo válasza Wyll (#31021) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Szerintem is nagyon jó amit Vond csinált..... de hát :(

Kicsit kevesebb időm van és a sok értetlenkedés miatt már alig bírom követni a topikot. És minél kevésbé átlátható, annál döcögősebben megy minden.

[ Szerkesztve ]

(#31025) Xerxész válasza Wyll (#31021) üzenetére


Xerxész
őstag

Mert jól néz ki, azért tettem be. :)
Jó, igen, az egyik szabály szerinti rossz képbe sikerült beletrafálnom. Ezért elnézést. :B
De arra azért jó volt, hogy az irányvonalat megmutassam, mi érdekelne még a farkason kívül. De ahogy nézem, pont olyanok, amik nincsenek engedélyezve.
:O vagy inkább :D magamon is, meg a helyzeten is.

Logo, vagy logo alapján kreált valami sem elfogadott, ugye?

(#31026) freelanced válasza Xerxész (#31025) üzenetére


freelanced
addikt

Üdv! Szerintem főképp az a baj a sima farkaspofákkal meg logókkal, hogy egyiknek sincs nyaka, vagy ha van is nem a legkönnyebb megcsinálni meg hát furán is néz ki ezért szerintem kár abba az irányba menned. Amiket mutattam egyik se tetszik? A mesefigurákból szerintem jókat lehetne csinálni.

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#31027) Xerxész válasza freelanced (#31026) üzenetére


Xerxész
őstag

De...ennek a fej része pl. egész jó:
[link]

(#31028) Keeperv85 válasza Xerxész (#31027) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Igen, remek művészi munka, csak nem ide:

Nem tudod levágni a testéről, mert a tüskék (szőrzet) mentén lehetetlen megsaccolni a vállak és nyak közti metszéspontot normálisan és a feje magában szimbolizálja a legrosszabb arány példáját. Nekem is tetszett anno, de nagyon hamar kivertem a fejemből... :N

(#31029) freelanced válasza Xerxész (#31027) üzenetére


freelanced
addikt

Igen ez nekem is tetszik. Nem tudom mit tudnak vele kezdeni, nem könnyű de az ő szakértelmükkel szerintem kivitelezhető lenne.

Akkor nem :DD

[ Szerkesztve ]

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#31030) Xerxész válasza Keeperv85 (#31028) üzenetére


Xerxész
őstag

Hát...annyira nem szerencsés, nagy a nyakrész a fejhez képest. Gyorsba' csináltam belőle egy ilyet:
[link]

Egyébként maga a pofa már kifjezetten tetszik. :)

(#31031) .LnB válasza Xerxész (#31030) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az ideális forráskép jellemzői:
"a figura feje (+esetleg egyéb részek, pl vállak) belefér egy kb. 4:5 oldalarányú téglalapba úgy, hogy közben sem oldalra sem felülre nem lóg ki semmi a téglalapból, csak "lefele" folytatódik a figura"

Olvasd már el a szabályzatot! :(((

Mióta ezzel a farkassal szenvedsz, szinte senki másra nem jut figyelmük az illetékeseknek.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31032) koxx válasza Xerxész (#31027) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nagyban jó valóban, de oldalt le kellene csapni és 40x50-ben elvesznének a részletek. Nagyon hálátlan feladat ilyen szőrös állatokból avatart készíteni.

(#31033) Xerxész válasza .LnB (#31031) üzenetére


Xerxész
őstag

Szerintem nem kértem elsőbbséget senki előtt... :U Nem nyafogtam azért sem, hogy mikor kapok már választ.

(#31034) crey válasza freelanced (#31023) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Örülök hogy segíteni próbálsz, de sajnos az első négy forrás kép pont a használhatatlan kategória (amit sikerült mind a kettőtöknek kiválasztani, az a legrosszabb), Keeperv85 leírta az okait. A rajzosak jók.

Xerxész: valóban nem kértél, de a szabályzatot igazán elolvashatnád már végre, hogy ne fussuk az abszolút felesleges köröket.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#31035) freelanced válasza Xerxész (#31030) üzenetére


freelanced
addikt

Bármi más ami tetszik? Mi érdekel még? Valamilyen figura vagy karakter vagy ilyesmi?

crey

Ha gond szólj, nem akarok belekontárkodni a dologba tényleg nem értek hozzá pár napja én is össze vissza linkeltem minden használhatatlan képet. Csak gondoltam ha már ilyen jó lett a képem, segítek nektek.

[ Szerkesztve ]

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#31036) koxx


koxx
MODERÁTOR

Urak kicsit sok lett az off, ilyen jellegű dolgokkal fáradjatok át az off részbe, köszi. Átláthatatlan lesz a topik és elsiklunk az arcképek felett.

(#31037) Xerxész válasza koxx (#31036) üzenetére


Xerxész
őstag

Én sem szeretnék feleslegesen sok képet belinkelgetni, ezért próbálok egy hozzászólásba összeszedni olyan variációkat, amik tetszenek.
Valamilyen feltételen mindig fennakad, amit választok...van egy olyan érzésem, hogy tökéletest nem fogok találni, ami minden kritériumnak megfelel, ezért is próbálkozom, hogy mennyit vagytok hajlandók engedni.

De félreértés ne essék, nem kérem, hogy az enyém legyen mindenekelőtt. Kivárom a sorom.

(#31038) koxx válasza .LnB (#31007) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Sztem már írtam, hogy választhatod.

(#31039) .LnB válasza koxx (#31038) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Rendben köszönöm. Ha jól emlékszem még az OFF topickban kérdeztem rá.

***

Semmi.

[ Módosította: koxx ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31040) RECSKA


RECSKA
veterán

Sziasztok!

Kaptam jogot.
És ezt szeretném. Ha ez nem jó, akkor a lényeg az lenne, hogy szőke haja legyen, és ilyen üzletember stílusú... :R :R

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#31041) .LnB válasza .LnB (#31039) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Lehetne a jobb oldali? [link] Azon kicsit "mérgesebb" a nézése.

Ha igen és elfogadjátok, akkor nekem teljesen meg is felel. És szívesen használom 2 évig :D

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31042) koxx válasza .LnB (#31041) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Kicsit élesebbnek tűnik, viszont nagy. Majd megkérjük szépen Ndruu-t, hogy készítsen abból egy kicsivel kisebb változatot.

(#31043) .LnB válasza koxx (#31042) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Most tovább néztem a fórumot, és találtam egy ilyet amin más a haja színe. Így szerintem jobb, ha az arculatból nem lóg ki akkor legyen inkább ez. Viszont, a kicsinyítést ezen is el kell végezni.
Ennyi, befejeztem a variálást.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31044) koxx válasza .LnB (#31043) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nekem mindegy melyik lesz, csak legyen 1-2 pixellel kisebb.

(#31045) Tamoo válasza .LnB (#31041) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Szerintem ez "technikailag" nem üti meg a mostani szintet (sajnos a forráskép, illetve a sok részlet miatt). Korábban is ezért nem lett beállítva és valószínűleg ezért is nem került be a szabad arcképek közé.

[ Szerkesztve ]

(#31046) .LnB válasza Tamoo (#31045) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha a haja át lenne alakítva kevésbé részletessé? Úgy működhetne? Ha úgy sem akkor nézelődök más után.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#31047) Xerxész


Xerxész
őstag

Nálam az összes korábbi javaslat legyen sztornó.
Próbáljuk meg ezt...nem találtam ilyet a már foglaltak közt.
[link]

Még valamilyen szinten kapcsolódik is a nevemhez...
Megfelelne? Az aljából lehetne egy kicsit leszabni, ha nem férne el egy 4:5 arányú keretben.

(#31048) vond válasza Jim74 (#30911) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Hát, ez kemény menet volt... :D

_

Jó lenne, ha maradhatna a mérete... :B

Nagyon jó lett!

Egyéni arcképe beállításra került. 2014-01-17 - Tamoo

[ Módosította: Tamoo ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#31049) Jim74 válasza vond (#31048) üzenetére


Jim74
nagyúr

Wooohoooo!!!! :D :R
Köszönöm szépen! :R Nagyon tetszik :R

Mi a további teendőm?

Esetleg egy olyan kérésem lehetne, hogyha még megvan nagyobb méretben, akkor azt megkaphatnám privátban? Más fórumon (gocompete.hu) is beállítanám avatarképnek, mert ott is kilóg sajnos keresztben az eredeti. Csak ott jóval nagyobb lehet a profilkép és ez szerintem pixeles lenne abban a méretben.

(#31050) koxx válasza vond (#31048) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Állat :R részemről mehet. A 60 px ellenére nem tűnik szélesnek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.