Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Jó lesz köszönöm!
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Sziasztok!
Kaptam engedélyt. Már csak egy jobb fajta retardált malacot kellene találniIdő mint tenger, de azért 1 hónapon belül találd meg és lehetőleg az OFF topikban. - jim bcs
[ Módosította: jim bcs ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MODERÁTOR
válasz customer114 #47258 üzenetére
Ha hoztad volna és beillesztetted volna, már valószínűleg régen be lenne állítva. Külsős topikban nem véleményezünk. Arckép OFF, ha nem arcképgyáros készítette a képet, arcképszerkesztő ha igen. Somogyib volt arcképgyáros, jó minőségű lett az általa készített kép, úgyhogy beillesztem ide véleményezésre:
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2020.09.03.
Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük![ Módosította: jim bcs ]
Harrrr!!!!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Norbi. #47257 üzenetére
Inkább erre szavaznék, kevésbé macerás. Kéred?
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Kaptam engedélyt: [link]
A Crimson Guardot szeretném magamnak arcképnek.
Ez az egyik legjobb kép amit találtam és megfelelne. Ha a jobb felső sarokban látható verziót meg lehetne csinálni nagyon örülnék. Mármint, hogy ne csak a feje, hanem a nyaka, vállai is látszódjanak. [link]
Itt egy közelebbi kép is. [link]
Annyit szeretnék csak, hogy a kép tűnjön a lehető legautentikusabbnak.
Még ez az első, szóval sorry, ha hülyeségeket írok.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
jim bcs
nagyúr
válasz egyedülülő #47269 üzenetére
Az első kép tökéletes lesz, pont annyi fog belőle látszani mint a kis képen, ez kb. majdnem kész is van.
-
egyedülülő
őstag
válasz jim bcs #47271 üzenetére
Szia!
Ami a nevem mellett van forráskép, a villogó háromszögnél, nem mutat semmit. Ez ilyenkor még normális jelenség?- Valami történt a kép linkjével, ezért szoktuk kérni, hogy mentsétek le a képeket és a PH képfeltöltőjével töltsétek fel ide. Javítottam. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #47272 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
egyedülülő
őstag
Szuper! Egy aprócska módosítást kérnék csak ha lehet. Menet közben vettem észre, hogy a nyakrész ezen a képen barna, holott ez általában szürke szokott lenni vagy fekete. Ezt meg lehet oldani? Minden másban tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #47275 üzenetére
Olyasmi mint ezen a képen. [link]
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #47277 üzenetére
Kell még valamit csinálnom?
-
jim bcs
nagyúr
válasz egyedülülő #47279 üzenetére
Várni még egy pecsétre ahogyan az a szabályok között szerepel.
-
Årpi
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt: [link]
Eléggé nagy Lana Del Rey fan vagyok, így ő lenne a kiszemelt avatar alapanyag. Azt hiszem sikerült találnom egy eléggé jó alapanyagot, maximum a "nyak" alatti részből vágnék le egy kicsit: [kép]
Valahogy így: [kép]
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Zimmi91
addikt
válasz -secret- #41374 üzenetére
Srácok, volt nekem egy ilyen Cantonám 2017ből
Őt akartam eredetileg, de akkor foglalt volt, de most ahogy keresgéltem itt a szabad arcképek között megláttam, hogy LECSERÉLT ARCKÉP lett és módosítással kérhető újra
Na nekem lenne -secret- által csinált kopasz Cantonám, ezt lehetséges betenni?![ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
-
MODERÁTOR
És ebből melyik részletét szeretnéd?
Mert már a fejdísz önmagában is túl részletes, az ormány sem férne bele egy normális vágással arckép méretekbe. Ez a téma legutóbb sem működött, azért lett ez a Pikachu. Ha ilyen témában szeretnél képet, akkor legfeljebb olyan bonyolultságút keress, mint amilyen a Pikachu is volt. Annál bonyolultabb, részletesebb képből nem lehet normális arcképet csinálni.Harrrr!!!!
-
bunfi
őstag
(#47174) kommentben kérdeztem rá, hogy ebből a Johnny Silverhand képből lehetne-e avatart készíteni. Részetekről megfelel a kritériumoknak vagy keressek másikat? (Nem sürgetés vagy követkeőzésképpen kérdzem, csak nem láttam a nevem egyik kategóriában sem az összefoglalóban)
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OTP Bank topic
- BMW topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest