Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyemet egy új arcképhez: [link]
Az Off-Topic-ban már érdeklődtem egy kép kapcsán, hogy megfelelő alapanyag lenne e, azt mondták megoldható, így hozzátok fordulnék immáron.
Az eredeti kép amit az Off-Topic-ban linkeltem ez volna: 1. [kép]
Illetve én egy picit módosítottam, megpróbáltam valamennyire kivenni a zöld színt belőle, hogy ne legyen olyan sötét, komor a kép, valahogy így sikerült: 2. [kép]A lényeg az, hogy szeretnék érdeklődni, hogy számomra a tökéletes arcképet valahogy így képzelem el, szerintetek ez így megoldható, vagy hogyan tudnátok megvalósítani? [kép] Vagy ez így már túl nagy lenne esetleg?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
vond
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #47401 üzenetére
Abszolút megvalósítható az utolsó elképzelés. Max. egy pár fokot elforgatnám az óra járásával ellentétesen, hogy ne dőljön ennyire előre.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #47404 üzenetére
Ugye, hogy jobb így? A többit megoldjuk, csak egy kis türelmet kérünk.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
MODERÁTOR
válasz sanyi0627 #47316 üzenetére
Javítottam rajta, kisebbre vettem a sisakot. Szerintem elég a legkisebb is, azon sikerült a legtöbb részletet megjeleníteni a pixelbuzerálás után:
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2020-11-20 - Ndruu
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #47233 üzenetére
Elnézést a csúszásért, utólagos engedelmeddel újra megrajzoltam, mert ennyi idő után nekem nagyon nem jött át a végeredmény. Vékonyabb kontúrok, kitisztítottam az árnyékokat és a szemüveget (az kapott egy kis színt, mert nagyon beleolvadt a fejébe és az árnyékokba). Így esetleg megfelel?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Vigilante
őstag
Első osztályú munka, köszönöm szépen.
Én is kérném szépen avatarnak.△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Ndruu engedélyével, szeretném kérni az alábbi arckép elbírálásátA remegős verziót szeretném.
Ha nem lehet, akkor a sima verziót..
Előre is köszönöm!
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2020-11-20 - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #47421 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor nagyban a remegőset, kicsiben pedig a simát kérném.
És köszönöm, hogy a csapat tagja lehetek
Ndruunak pedig a sok segítséget is!Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #47401 üzenetére
Színeken még tudok variálni, ha szükséges.
Szerintem a középső.
- Egyéni arcképe beállításra került (csere). - 2020-11-20 - Ndruu
Régi arcképe:
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Szeretnék egy saját Holló arcképet, az engedély itt, [link] Ha lehetséges a Dr.444Hertz alkotását szeretném, [link] amit nagyon köszönök neki.
A neve legyen: Holló/Raven, madár.__
Pofás lett ez is. Arckép megnevezése beállítás után itt lehetséges, köszönjük. - CactuS
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2020-11-28 - Ndruu
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Arcképgyáros
válasz ADAM1337 #47400 üzenetére
Megpróbáltam
(Más forrásokat is néztem, mert a maszk szerintem nem volt annyira Ash-es a rajzon, de ha nem tetszik, megcsinálom olyanra)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ViharVadász
őstag
-
MODERÁTOR
válasz flexxx2 #47429 üzenetére
Sólyommal sokszor próbálkoztunk már, de nem igazán jött össze.
Ezzel a képpel az a gond, hogy túl valósághű, már-már fénykép. Körülbelül annyi idő lenne átalakítani, mint egy fényképet, abból pedig már nem készítünk arcképet. Rajzfilmszerű forrásképek kellenek.Harrrr!!!!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47428 üzenetére
Igen nehéz kérés volt tudom, nagyon kevés igazán jó forrás volt róla, az állkapocs rész néhol túl kerek, de szerintem sikerült az amire gondoltam, nagyon tetszik !
Szeretném beállítatni, illetve lehet kérni, hogy Kakashit foglalva tartsam magamnak ha netalántán később visszaváltanék rá ? -
Arcképgyáros
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47433 üzenetére
Köszönöm megnézném mi az elképzelésed, de ez is nagyon tetszik.
-
Arcképgyáros
válasz ADAM1337 #47436 üzenetére
Adtam egy kis izmot és mélységet az arcára.
(Talán túl nagy a legnagyobb, talán nem, nem tudtam szemre eldönteni...)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47437 üzenetére
És tényleg jobb lett így, köszönöm a munkásságod.
Ezt szeretném kérni.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
(Módosítgattam a színeken, szerintem a jobb szélső a nyerő...)
Valahogy az az érzésem, hogy nem eléggé Trevis Scott-os, ezért újra rajzolom[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #47440 üzenetére
Néztem más forrást, kövezzetek meg, de szerintem jobb lett
(szerk: túl nagy volt, ezért kicsinyítettem)- Egyéni arcképe beállításra került. - 2020-11-28 - Ndruu
-
mtcob
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #47441 üzenetére
Nagyon szuper lett, szerintem is ez a legjobb, természetesebbnek hat.
Köszönöm szépen hogy rászántad az időt, ha lehet akkor ezt kérném beállításra
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz core i7 #47396 üzenetére
Megpróbáltam
(Szerk: van a szemüvegek egy része, amit még szerdán kijavítanám, de pár pixel, úgyhogy részemről az elbírálások jöhetnek )
(Szerk2: javítva, végleges)------------------------------------------------------------------
Frankó, jól sikerült
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2020-11-28 - Ndruu
Régi arcképe:
-
core i7
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47443 üzenetére
Ez nagyon jó köszönöm . Még vagányabb mint az eredeti
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
sz_abika
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47446 üzenetére
Csak úgy pörög a kezed alatt a digitális toll... köszönöm vinném!
PSN: xszabikax
-
Digestive
veterán
Sziasztok!
Megkaptam a visszajelzést, hogy jogosult vagyok [link] egyéni arcképre. Rákerestem a foglalt avatárok között Ronaldinhora és úgy láttam, hogy senki sem használja. Alábbi 2 képből lehetne egy olyant varázsolni, h a Barcelona mezes arca legyen, viszont jó lenne ha egy kicsit látszódna a mezből is, amit viszont a másikról kellene ráollózni, a sárga brazil nemzeti mezt!
Előre is köszi, ha valaki segít ebben![kép] Ezt az arcot szeretném
[kép] Ezzel a mezzel. (Elég ha egy picit látszik a sárga szín a zöld gallérral) -
CactuS
Arcképgyáros
válasz ADAM1337 #47449 üzenetére
Srácok, kérlek titeket, hogy csak akkor gyertek ebbe a topikba, ha biztosan cserélni akarjátok az avatarotokat. Bár az új kolléga most ledarálja a sort, de általában elég hosszú a várólista, az idő pedig korlátozott, amit másoktól veszitek így el.
A fölösleges munkától pedig csak egy bosszantóbb van, az ingyen fölösleges munka. Úgyhogy ne vegyétek el Dr. 444Hertz kezdeti lelkesedését! - Tamoo
Köszönöm srácok!
Szerencsére túléltem
Én csak annyit mondanék, hogy a fentiekkel együtt nincs harag, örömmel csináltam. - 444Hz[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Kindle Paperwhite 5
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest