Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #47799 üzenetére
Köszönöm szépen, perfekt lett!
Én is kérném a beállítást![ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Teljesen rendben van, abszolút megrajzolható, de ha nem ragaszkodsz pont ehhez a képhez, talán egy picivel szerencsésebb egy olyan arckép, ahol nem áll széjjel a haja.
Például: [kép] [kép]
(Valamelyest igazítani kell a frizulán, hogy jól nézzen ki kicsiben, és minél kompaktabb a frizula, annál kevésbé kell belenyúlni, és marad meg az eredeti vonása a karakternek.)Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-
Arcképgyáros
-
Sinu
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #47805 üzenetére
Legyen akkor ez
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
jim bcs
nagyúr
válasz DJ WOKKY #47797 üzenetére
Jobb felső kép szemből a maximum, ettől jobbat nem fognak tudni.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz jim bcs #47815 üzenetére
Anno hasonló kérésből indulva készült el a delorean is, ott egész jó keveréket sikerült összehozni. ( [link] ) Valami ilyesmi talán jobb irány, mint a klasszikus verdás stílus.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jim bcs
nagyúr
válasz CactuS #47817 üzenetére
Tudom, emlékszek rá, csak ugye ezeket piszok nehéz szerkeszteni. Amúgy tőlem mehet ilyen is meg ilyen is ha bevállaljátok, tőletek függ többnyire nem tőlem. Normális forrást nehéz találni ezen a vonalon, inkább az a fő gond.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
baal-amiga
senior tag
Sziasztok!
Jogosult lettem egyéni arcképre.
a Vampire Hunter D: Bloodlust című anime "D" karaktere lenne a kiszemelt.
Több kép is elérhető, itt egy deviantartos, egy másik, illetve egy harmadik.Mi a vélemény, megoldható?
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz baal-amiga #47822 üzenetére
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #47825 üzenetére
Mondjuk ebből: [link]
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MikeWazowski #47826 üzenetére
Ő foglalt karakter: [link] .
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Szeretném kérni a "Nyomi szerencsétlen utazásai, The Marvelous Misadventures of Flapjack, Peppermint Larry, Mentacukor Larry" avatar beállítását. Köszönöm előre is![link] - CactuS
_____________________________________Ebből mehet a nagyobb is, mert elég szellős. - vond
Egyéni arcképe beállítva. - 2021-04-01 - vond[ Módosította: vond ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
CactuS
Arcképgyáros
Maga a karakter oké lenne, de ennyire 8bites grafika nem illik igazán a Ph! Arculatába. Bár hasonlóra volt példa, talán én rajzoltam egy 8bites szerű szellemet.
Valami finomítás mindenképpen kell.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Kaptam engedélyt egyéni arcképre.
Ha lehetséges, akkor az alábbi képen látható (Broken Sword) főszereplőjét, George Stobbart-ot szeretném egyéni avatarnak.[kép] (a szőke hajú úriember)
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Arcképgyáros
-
Archttila
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47834 üzenetére
Akkor ezt vehetem úgy, hogy keszül?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Arcképgyáros
válasz baal-amiga #47824 üzenetére
Melyiket szeretnéd?
Berakom majd a listába.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz HussarF #47643 üzenetére
>>>>> >>>>> (a homlokon is javítottam)
_____________________________________Frankó lett. - vond
Egyéni arcképe lecserélve (előző: nagy, kicsi). - 2021-04-01 - vond[ Módosította: vond ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47838 üzenetére
Köszönöm!
Alapvetően tetszik. Annyit szeretnék kérdezni, hogy az megoldható, hogy az eredeti képhez hasonlóan a bőrszín egy árnyalattal sötétebb tónusú legyen (ha nem túl nagy munka)? Persze, látom, hogy ott van egy bal oldalról érkező megvilágítás miatti árnyékolás, ami gondolom direkt nem megrajzolva (nem is baj), csak szerintem az alapszíne így is sötétebb egy picivel.
-
Arcképgyáros
-
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47838 üzenetére
Nagyon jó lett, a jobb oldalit kérném beállításra.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47837 üzenetére
Isten kísérje a kezedet!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ChromeX #47647 üzenetére
_____________________________________Elég a kisebb is. - vond
Egyéni arcképe lecserélve (előző: nagy, kicsi). - 2021-04-01 - vond[ Módosította: vond ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ChromeX
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47843 üzenetére
Pont ilyenre gondoltam, nagyon király! Kérhetem a beállítását?
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #47828 üzenetére
Az általam kért szabad avatar beállítása mikorra várható?
Majd valamelyik nagybetűs kolléga beállítja neked, egy kis türelmedet kérjük
Dr.444Hertz[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #47845 üzenetére
Ma megpróbálom frissíteni a kérvényezők listáját, aztán annak, aki a szabadok közül választott, megszerkesztem a képét.
Nagy elmaradásban vagyunk, úgyhogy kérek minden kérvényezőt, legyen még egy kis türelemmel.
Harrrr!!!!
-
Arcképgyáros
válasz pachito #47771 üzenetére
>>>>> (kicsit a színeken állítottam)
_____________________________________Egyéni arcképe lecserélve (előző: nagy, kicsi). - 2021-04-01 - vond
[ Módosította: vond ]
-
pachito
őstag
válasz Dr. 444Hertz #47847 üzenetére
Nagyon király lett, kérném a beállítást amennyiben mindenki hozzájárul! Köszi!
-
MODERÁTOR
válasz geryboro #47707 üzenetére
Egy jobb forrásképből megcsináltam:
- Lehet túl vastag a kontúr. Ha annak találjátok, akkor majd átrajzolom. - Ndruu
Igen, eléggé elüt a többi mostanitól. Plusz ha egyszerűen meg tudod oldani, akkor lehetne pár pixellel nagyobb is szerintem. - vond
- Nem kér a kérvényező arcképet. Mehet a szabadok közé. - Ndruu
- Beraktam. - jim bcs[ Módosította: jim bcs ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest