Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Az előző próbálkozás nem volt sikeres szóval íme egy új ötlet: egy szimpla National Geographic medve lenne a kiszemelt Clip Art darab, szóval reménykedem benne, hogy ez már megfelel.
A feleségem szerint hasonlítok rá
[ Módosította: Tamoo ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
csapó 3!
Eszembe jutott egy egykori gyerekkori nagy kedvenc rajzfilm sorozat ami még nem foglalt, ez pedig nem más mint a Nils Holgersson
Remélem sikerül találni egy elfogadható képet[ Módosította: Ndruu ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz -secret- #40610 üzenetére
Köszönöm! esetleg az megoldható, hogy még éppen látszódjon Nils sípja a képen?
Jah igen: a másik kép teljesen kivitelezhetetlen? Esetleg ha megkérek valakit, hogy tüntesse el a hátteret akkor sem tudnátok vele kezdeni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Kaptam engedélyt egyéni arcképre.
Ha lehetséges, akkor az alábbi képen látható (Broken Sword) főszereplőjét, George Stobbart-ot szeretném egyéni avatarnak.[kép] (a szőke hajú úriember)
-
Archttila
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47834 üzenetére
Akkor ezt vehetem úgy, hogy keszül?
-
Archttila
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47837 üzenetére
Isten kísérje a kezedet!
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Átlagosan mennyi időt vesz igénybe a teljes folyamat? Természetesen eszem ágában nincs sűrgetni senkit, pusztán csak érdeklődöm.
-
Archttila
veterán
Esetleg ha ez felgyorsítja a folyamatot: nekem nem szükséges semmiféle különleges, effekt, módosítás, szerkesztés a választott képemen
Nem tudom ez számít-e valamit a folyamatban... ha nem, akkor elnézéstPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
válasz CactuS #50270 üzenetére
Vénségemre (vagy szégyenemre) én (a méreten és az arányon kívül) nem latom köztük a különbséget, szóval az összes tetszik de ha mégis választani kell akkor legyen az utolso
Köszönöm a munkádatPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
Állásajánlatok