Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Siriusb #15690 üzenetére
Nincs semmiféle rosta, igyekszünk mindenkinek válaszolni, de néha annyira pörög a topik, hogy átsiklunk 1-1 hsz. felett. Ilyen esetben dobj egy privátot a megfelelő embernek és akkor biztos nem felejtődik el.
petipetya: a Fight clubos E.N.-ból sztem ki lehet vmit hozni
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
föccer
nagyúr
válasz petipetya #15692 üzenetére
- illeszkedniük kell a PH! arculatába, a meglevő arcképekhez;
- nem lehet fotó, logó jellegű ábra, céges, védjegyes logó (kivétel a PH partnerei, ha felvállalják a hivatalos jelenlétet, hogy közvetlenül kommunikálhassanak a fórumon);üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #15691 üzenetére
Ha gond a feje teteje, akkor ezt: https://lh3.googleusercontent.com/-hflTLm9lwW8/TpZgohEKVVI/AAAAAAAADEQ/WoG1UUD1EYI/s320/edwardnorton05.jpg
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
A baloldali fickót szeretném avatarnak:
http://trevmurphy.com/wp-content/uploads/2009/11/ACEO_fightclub.jpg
"nincs rá lezsóidő"
-
Siriusb
veterán
válasz Siriusb #15497 üzenetére
Sziasztok.
Próbáltam rájönni, van-e valami kritérium, ami alapján megrostáljátok, kinek hozzászólására, kérdésére válaszoltok, de nem sikerült. Venné valaki a fáradtságot és megosztaná velem, mi alapján döntötök? Igazából az lenne ideális, ha ez a témaindító hozzászólásba - is - bekerülne, hiszen valószínűleg másban is megfogalmazódott már ez a kérdés.
Az emberi természetet ismerve lesz, akik fenti kérdésemre negatív érzelmekkel fog reagálni, ezért leszögezném, ez nem számonkérés, követelőzés, támadás stb. Csupán szeretnék tisztában lenni a helyzettel. Köszönöm.
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #15685 üzenetére
Csak mert nem tudok, emellett ezt írjátok: "a topicban csak az erre kijelölt Arcképgyáros kollégák készítenek avatarokat!"
+
"Igazából mindegy, illetve majdnem mindegy, hogy ki hol szerkeszteti a képét, de egy valamit nem árt tudni. Van a "hivatalos" Arckép szerkesztő topik. Ott csak azok képeit szerkesztik / szerkesztjük, akik már jogosultak saját egyedi arcképre, viszont az ott szeresztés alatt álló képet nem kérheti már más, ha egyszer el lett kedzve valaki számára."
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
liksoft
nagyúr
Szép Estét!
[link] Szeretném az engedélyemmel koxx segítségét kérni. Az orr pirosságából szeretnék elvenni, különben nekem tetszik.
Előre is köszönöm!
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Robi BALBOA
őstag
Igen, türelmesen várom az én "kis" Rockymat.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MODERÁTOR
válasz whited #15681 üzenetére
#15679:: "Egy kicsit talan nagy, de amugy tokeletes." ezt igennek veszem mivel más nem változott rajta, mehetsz a requestbe
petipetya: még nincs avatar, mit kéne leokézni?
Robi BALBOA: még neked jövök egy Rocky képpel
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz BioNiCMaN #15671 üzenetére
Teszek még egy próbát:
https://lh3.googleusercontent.com/-hflTLm9lwW8/TpZgohEKVVI/AAAAAAAADEQ/WoG1UUD1EYI/s320/edwardnorton05.jpg"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #15653 üzenetére
Ez hogy tetszik?
Sajna kicsit össze kellett nyomni, de sztem így is jó.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz BioNiCMaN #15669 üzenetére
Akkor Ed Norton képet kérek, ilyet nem láttam az 1. hsz-ben vagy csak érdekesre sikeredett ha mégis lenne:
http://gallery.celebritypro.com/data/media/426/edward-norton-3.jpg"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Íme az engedélyem:
http://logout.hu/tema/arckephez_valo_jogosultsag/hsz_910-910.htmlEzt a fejet szeretném avatarnak. Van rá lehetőség?
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_02/gryllsDM2404_468x520.jpg"nincs rá lezsóidő"
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #15640 üzenetére
UP!
Annyival módosulna, hogy Tiesto van már az oldalon találtam, még egy Tiesto más képből nem lehetne, jól gondolom?
Ha igen, akkor valaki AVB-ből készítene nekem egyet? Találtam még egy képet:[link]
Nem tudom, hogy melyik nézne ki jobban. Rátok bízom.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok, a jogot megkaptam lásd itten
a képem pedig a következőből lenne, kérdés melyik kivitelezhető?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
macilaci78
nagyúr
Az én avatarommal, arcképgyárosommal mi a helyzet?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Murderer69
őstag
sziasztok!
elméletileg egyedi elbírálás lesz [link] de ugye addig össze lehet hozni az arcképet..
itt is lenne az elképzelés:[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
MODERÁTOR
válasz Mariann294 #15649 üzenetére
Kérdésedet itt kellett volna feltenni, de 2012.05.12.-én kérheted a cserét amennyiben tiszta az adatlapod.
F34R: sztem az se segítene
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
Üdv ismét!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor kérhetek egy teljesen új arcképet?Megvan a kiszemelt és magam sem értem miért nem őt kértem akkor, csak attól félek hogy őt nem lehet, mert nincs "arca".A mostani arcképemet ekkor igényeltem: 2010-05-12 -
RockHaRD
addikt
-
Kidus
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Támadt egy olyan 5letem, hogy lassan már névjegyemmé váló avataromat lecserélném. Elvileg már eltelt 2 év az igénybevétel óta, így szabályszerű lenne.
Ami így elsőre eszembe jutott, az Dj Tiesto vagy Armin Van Buuren lenne. Ha jól tudom, Tiesto már van az oldalon, AVB-ről tudtok hogy lenne? 2 db. tiesto elvileg szabályellenes lenne, ugye? Esetleg lenne valaki aki bevállalná a feladatot AVB-ről, ha nincs az oldalon már? Képből erre gondoltam: [link]
Csak félek, hogy avatarként egyáltalán nem lenne felismerhető. Vélemény?
-
MODERÁTOR
válasz frame>24 #15636 üzenetére
Ebből most hogy? full homály az egész kép. Semmivel se lesz jobb a végeredmény mint a fentebb linkelt. Sajna a hosszú lufinyak se a legjobb megoldás, eléggé vissza kell venni, elvesznek a részletek.
G^zC^mp€r: hol van a forráskép?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
huh, köszönöm azért, de így tényleg nem felismerhető.
Nincs most photoshoppom magic lasszó tool-lal, úgyhogy annyit próbáltam, hogy az egyik, jobb rajzolású eredeti képet felnagyítottam (clear IQZ filter-super), és croppoltam 4:5 arányra.
(--->vegyük ezt most "új" forrásképnek, ezért nem másztam vele a "képszerkesztő" topikba.)
Nálam ebből, 40*50-est csinálva még felismerhető (+ exposure kellett), csak nem tudom transzparensként kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Daert
őstag
Igen akkor ugyanazon a véleményen vagyunk,az első jobb.A másodikon sok a részlet és elvész a forma.
Tehát amennyiben nem probléma az első verziót szeretném kérni!
Köszönettel
Daert -
frame>24
addikt
Nem kell a teljes alak, én kb. olyan kivágásra gondoltam, mint az első kis képen, a palack + váll a trombitával még látszódjon és annyi, tehát még vágható...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
7
addikt
Van itt egy ilyen kép, ezt szeretném itteni méretekben kérni, ha valakinek van rá ideje. Az én amatőr módszereimmel túlságosan recés lesz, ami ugye nem az igazi.
-
MODERÁTOR
Nekem is jobban tetszik, de nem én fogom "hordani"
Robi BALBOA: nekiállok Rockynak is
ittakary: barátnőm tanít a BME-n, én már nem járok fősulira/egyetemre, de köszi
frame>24: huh, itt a teljes alak kell vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
-
VD
őstag
Jack Bauer projekt feladva. Nincs normális alapanyag.
Ha jól látom, Naughty Bear még nincs.
Ebből lehet valamit kezdeni?
[link] -
nagyúr
Ajjjjjj de istenkirály!!!!!! Akarom
Amúgy Kidus nem mondta volna, észre sem veszem, de egy kis balra forgatás tényleg lehet ráférne
Elképesztően örülök neki, nagyon köszönöm
@G^zC^mp€r
Nem akarom belejártatni a számat abba ami nem tartozik rám, de ezzel eléggé összetéveszthetőnek tűnik nekem ez a katonás. 100x jobban mint a pár oldallal ezelőtt elutasított sárga hajú Songokus próbálkozás
[ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
frame>24
addikt
Na, akkor újabb próba.
Csomó ötletet el kellett vetni, de nézzük az újabbat:Stratos (Sacrifice-ból)
A gond az, hogy az egyetlen található nagyobb képen hülyén van megrajzolva a nyaka, így nem kelt lufi hatást...
VÉLEMÉNY?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest