Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Nem, Ő amerika kapitány. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
X Factor
addikt
Engedélyt kérnék, h. mehet-e?
Közbe látom jött rá válasz, csak elnéztem a számozást.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
macikos
addikt
ok
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz rankesz #15282 üzenetére
Miért csúsztál volna? Amint Kidus rábólint, már teheted is be a kérvényezőbe.
Most nézem: a te engedélyed is rég volt már. Sztem nem árt, ha rákérdezel megint. Idő van még.
macikos:
Én azt hittem, elolvastad már, amit Ndruu linkelt... Ha nem akkor légyszi tedd meg!
Utána tt kérdezd meg, hogy jogosult vagy-e![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz macikos #15280 üzenetére
Dehogynem, természetesen ilyet is lehet. Ehhez ilyenkor jár egy külön bejáratú kis adminisztrációs felület is, ahol be lehet állítani többféle arcképet is: meg lehet adni egy alapértelmezettet, de egy schedule táblázat segítségével automatikus rendszeres időzítésre is van lehetőség. Sőt, igazából olyat is lehet kérni, hogy kipostázunk neked egy nemrégiben kifejlesztett szerkezetet, ami a monitorra felcsíptetve figyeli az életjeleidet, megállapítja milyen hangulatban vagy, és a hozzá adott szoftverrel az ennek megfelelően beállított arcképet jeleníti meg PH!-n - csak ez már feláras.
Not.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
-
macikos
addikt
-
Wyll
őstag
Honnan vetted ezt a képet koxx? Elég fura ábrázolása paul-nak.
Én találtam egy elég jó rajzot, amiből ez lett:(Tudom, hogy elég magas így. Majd meglátjuk, mit lehet ezzel kezdeni, ha ez kell rankesznek)
[ Szerkesztve ]
-
-
Wyll
őstag
Bammeg, azt nem is nézem!!! 2500 nap.....
→
Hmmm...(#15261) nem_tom: Ndruu fogja neked megcsinálni a lehetőségekhez képest olyanra, amilyenre szeretnéd. Esetleg írj neki egy privit (óvatosan ).
Amúgy miért nem jó ez így? Sztem elég nagy, nem hiszem, hogy lehetne még nagyítani...[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Jó látni a SonyEricsson profizmusát
(csakhogy az utókornak is megmaradjon: [link])
Szerintem nagy szükségük volna erre:(Az wikipédiás official-ból csináltam. A honlapjukon nem találtam meg vektorosan.... )
-
X Factor
addikt
Sziasztok !
Logouton olvastam az egyéni arcképpel kapcsolatban, és mivel a kritiréumnak megfelelek, gondoltam élek a lehetőséggel.
Beleolvastam a topikokba remélem sikerült olyat találnom ami megoldható, illetve a szabályoknak megfelel, illetve nagyon hálás lennék, ha az "arcképesek" közül vki megcsinálja a ph kompatibilis verziót (ha jól tudom ezt itt kell kérni )
Íme a képek: (mind ua. csak más a kontextus)
-golyó nyomok nékül
-[link]
-[link]Gondolom a mosolygósabb verziók előnyt élveznek.
Előre is köszönettel
X FactorMake things work
-
rankesz
veterán
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15250 üzenetére
szívesen
kisképet nem engedélyeztetünk külön, ha a nagyot leokézta akkor már rendben
Źşë: már neked is leokézta, nem kell mindenre 3x rákérdezni mehetsz a requestbe
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15248 üzenetére
Tessék
;
A kisképen a fejét hagytam csak meg, mert a teljes alakos kivehetetlen lenne.
-
Kidus
őstag
-
Wyll
őstag
válasz nem_tom #15239 üzenetére
Hogy hatna már ki?! Az avatarod egy ettől teljesen különálló képfile lesz vhol a ph szerverein. (Minden egyes kis (elő-)avatar amit ide felteszünk egy-egy külön képfile.) Éppen ezért felesleges is volt feltölteni, hisz csak most az egyszer kellett.
Amúgy ez hogy jön ide?
A kérés az volt, hogy ne képként illesszétek be a forrásképeket, hanem a szövegben (szövegesen) linkeljétek.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
MODERÁTOR
Próba:
Egy-két pixelnyi még talán belefér. Délután meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
nem_tom
őstag
-
MODERÁTOR
És így?
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Én tudok csak rajta segíteni, mert csak nekem van meg az átalakított forráskép. Ebből ha leradíroznám a felső pár pixelt, akkor csapott fejteteje lenne szegénynek.
1-jéig még van egy-két nap, én nem szoktam elsietni.-
Kész verzió versus csapott verzióRecétleníteni meg nem tudom ennél jobban, ahhoz túl nagy a kontraszt a háttér és az arckép között. Kicsit recésebb lett az új, de legalább nincs szösz a feje tetején.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Źşë'
addikt
valaki ha tud legyen szíves javítani rajta, (a feje búbján lévő kis csíkot eltüntetni + amennyiben úgy látja az adott arcképgyáros pixelmentesíteni - nekem megfelel, csak feleljen meg a request topikban is lehetőleg )
+ kellene belőle egy pici verzió is, előre is nagyon szépen köszönöm!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15223 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
v
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15221 üzenetére
Vmi ilyesmi?
-
zsirfecske
addikt
a vágásra én is gondoltam, hogy annyival is nagyobb lehessen a test. de egy nagyonnagyon picit lejjebb hogy több fehér legyen a batman jel alja alatt
a szemébe max. egy gomb hiányzik, akár sima fekete (de lehet hogy jó is lenne így ahogy van félelmetesen üresen) és inkább a csőrére kéne egy kis halvány narancsos-sárga szín.
de persze innetnől a te kezedben a dolog, én ezt így már akár el is fogadnám. kösziii
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15219 üzenetére
Kicsit még vágtam belőle. A szemét milyen színűre gondoltad?
-
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #15217 üzenetére
Nekem ennyit sikerült kihozni belőle
;
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #15211 üzenetére
na jó én feladom, közben megpróbáltam és ebből nem lehet semmit kihozni és nem találtam semmi avatarnak valót
-
phanzetomox
őstag
Köszönöm a segítséget, srácok, főleg neked koxx mester ! Remélem elfogadják majd, és megkapom
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #15203 üzenetére
második körre neveznék, Kidus valóban elutasította a zsírmadaras képemet
valaki segítene nekem ebből a képből egy jobbra nézős arcképet csinálni? valahogy így:
a batman jelig mindenképp kéne hogy még látsszon, de ha kijön akár egész alakos is lehetne. nagyon szépen köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
konkrét választ nem láttam rá ezért írtam, akkor köszönöm
(#15118) Ndruu esetleg ha le lehetne venni azt a pici csíkot a feje búbjáról, meg nem tudom hogy ti hogy látjátok, mennyire recés mennyire nem, ha ez így jó akkor mennék tovább vele
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Wyll
őstag
válasz zsirfecske #15200 üzenetére
Hmm-hmm... Az a legfőbb baj vele, hogy oldalt kell levágni, amit nem nagyon komál Kidus...
És ezen nem nagyon lehet segíteni sajnos grafikailag sem. Max a test újrarajzolásával 'lefele' irányba, de nem tudom, ki vállalkozna erre, és lehet neked sem tetszene úgy az eredmény..
Esetleg ha csak a kerek feje lenne a képen, valamivel nagyobban mint most, de gondolom úgy nem tetszene (és ezt sem igazán szereti Kidus (mmint a nyak nélküli figurákat))Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest