Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #15799 üzenetére
Illetve lehet egyszerűbb, ha a 2. kép, ami részletesebb lesz alakítva. Azon a lehetne egy kicsit színezni? A szürke részek inkább feketébbek, a fehérek meg vörösesek lennének. Valahogy így néz ki irl, amikor elkezd öregedni a schnau: [link]
Vagy ez már túl részletes lenne?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
A fekete talán egy fokkal jobban hozza a schnauzer "arcot". A Pofája sokkal "szálkásabb", illetve a szemöldöke is.
A hegyes fül jobban emlékeztet a néhai kutyánkra. Az igaz, hogy inkább szürke, mint fekete, és az egész egyszínű. Bár lehet a nagyon fekete meg beleolvadna a körvonalakba? Illetve a szeme nem adja vissza azt a barna melegséget.
Nem tudom, hogy lehet-e olyat kérni, hogy kicsit színesebb legyen. (Szólj, ha túl sokat kérek, és már az agyadra megyek) A füle belseje egy kicsit talán világosabb szürke/rózsaszínűbb. A szemöldöke/pofaszőre kicsit fehérebb. (kb a kettő ötvözete? )
Egyébként hálás vagyok a fáradozásaidért, nem akarok hálátlannak tűnni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Lehet a tiszta feketéből nem fog menni ilyen kis méretben.
Ez talán anyira nem veszik el kicsiben, bár a nyakával együtt nagyon egybe folyik. [link]
Rajzolt kép a törpe változatról: [link]
Találtam pár só-bors változatot is. Ez talán segíthet a részletek megtartásában, mert a szakáll egy része, és a szemöldök az fehér színű:
A fajta jellemezőit (hegyes fül, nagy orr, nagy szakáll, a nagy kerek barna szem sajnos nem) ezen látni, csak tiszta oldalnézetben van: [link]
Ez már lehet nagyon gagyi: [link]
Sajnos ezek meg jogvédettek is, és talán már nagyon "rajzfilmes":
Ez meg már nagyon butított:
Ez egy fokkal jobb:
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Üdvözletem!
Az engedélyt megkaptam és szeretném megkérni a tisztelt gyárosokat, hogy ebből próbáljanak már valamit kihozni, egy ilyenem is van ha ebből egyszerűbb, bár szemből jobb lenne.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15783 üzenetére
macilaci78
;
--------------------------------------------------------
VD;
Kidus leokézta, engedélyed megvan...
liksoftIgen, kicsit mások lettek az arányok, túl magas és vékony volt az arc.
CactuSPróbálgatom ezt a kutyát, de olyan szinten elvesznek a részletek 40x50-ben...
Ebből
Fotóból sajna nem megy.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
liksoft
nagyúr
Talán az utolsód és e között? Csak próbálkozom. Tudom, nagyon nem egyszerű, és KÖSZÖNÖM segítséged, türelmed!
Most ahogy néztem, Nálad az arányok mentek el. Én csak színezéssel próbálkoztam pixel szinten. De azt hiszem kevesebb sikerrel.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #15751 üzenetére
Nem vagyok türelmetlen, csak lassan kipörög a szem elől a kérésem, nem szeretném, ha "elvesznék".
Közben találtam egy oldalt, ahol vannak fent "Art"-ok: [link] Bár nem tudom, hogy ezek mennyire jogvédettek, használhatóak. És bár nincs két egyforma kutya, azért lehet sokat segít annak, aki veszi a fáradságot és próbál majd segíteni nekem.
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyem, úgyhogy szeretnélek megkérni titeket, hogy csináljatok nekem is egy egyéni arcképet Én erre a képre gondoltam, hogy ebből kéne valamit csinálni[link]Előre is nagyon köszi
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15781 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Kis képet majd készítek ha Kidus rábólint erre a verzióra, addig felesleges.
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15779 üzenetére
A patent már középen volt nem?
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15777 üzenetére
-->
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15774 üzenetére
Nem teljesen értem mit szeretnél
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15413 üzenetére
Alakítgattam rajta kicsit, így már nem annyira hófehér
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Köszöntem!
Mégegyszer köszönöm koxx kolléga!Sziasztok, minden jót.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
CactuS
Arcképgyáros
Kedves Arcképgyárosok!
Itt van az engedélyem, amit Kidustól kaptam - ezt köszönöm szépen egyébként -.
Tudom, hogy nem lehet igazi fotó, de remélem valódi fotóból átalakítható egy a Ph!nak megfelelő arckép. A képek nem jogvédettek, én készítettem őket a - sajnos - már megboldogult kutyánkról. :
Gondolom a "fejből" talán ki lehetne hozni valamit. Legalábbis nagyon remélem.
Várom egy szakember véleményét.
Előre is nagyon köszönöm, bárki is foglalkozik vele.
-
Kidus
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
Na ez tényleg nagyon jó!
Kidus: Mehetek vele?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Robi BALBOA #15736 üzenetére
Passz
Itt van egy avatar a karikatúrából, kicsit torz, de végülis felismerhető.
;
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Szerintem a középső a legjobb, de a jobb szélső is jó.
Amúgy nem tudom, hogy miért baj ha hulla színe van egy avatarnak, tiltja a szabájzat?Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MODERÁTOR
-
PuMbA
titán
Up!
-
MODERÁTOR
Ha valakinek kellene majd Edward Norton, akkor itt egy verzió belőle:
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
Siriusb
veterán
Ebből lehet arckép?
-
csabám
addikt
válasz petipetya #15711 üzenetére
Már birtokolják
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Robi BALBOA
őstag
válasz BioNiCMaN #15708 üzenetére
Ezen úgy néz ki mint Dr. Egon Spengler(Harold Ramis) a szellemirtókból.
-
BioNiCMaN
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Az én hozzászólásaimra miért nem reagál senki? Valami hülyeséget írtam, vagy teljesíthetetlent?
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz BioNiCMaN #15703 üzenetére
Szerintem amit már koxx kolléga elkezdett az jó lesz, már remélhetőleg csak finomítani kell a színeken, kár lenne egy újba belevágni.
-
Robi BALBOA
őstag
Nekem tetszik, de ügye Kidusnak kell rá igent mondania végül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest