Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szép Estét!
[link] Szeretném az engedélyemmel koxx segítségét kérni. Az orr pirosságából szeretnék elvenni, különben nekem tetszik.
Előre is köszönöm!
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
Talán az utolsód és e között? Csak próbálkozom. Tudom, nagyon nem egyszerű, és KÖSZÖNÖM segítséged, türelmed!
Most ahogy néztem, Nálad az arányok mentek el. Én csak színezéssel próbálkoztam pixel szinten. De azt hiszem kevesebb sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Koxx: Ennek én örülnék, ha nem lenne olyan "borvirágos" az orr. A méretével nincs gond, az olyan amilyen csak a színe. Tudnál segíteni rajta?
-
liksoft
nagyúr
válasz BonFire #15984 üzenetére
1. Az 1. topic az avatarra való engedélykérés.
2. A 2. topic az arcképgyárosok segítségével lehet az első engedélye alapján avatart készíttetni. He Te szeretnéd, arra másik topic ad lehetőséget, és ha kész, akkor CSAK a véleményeztetése történhet itt, az is ha lehet inkább oda mutató linkkel.
3. A 3. topicban a kész, és engedélyezett képpel kell jelentkezni.Ha jól értelmeztem, de majd kiderül, ha egy "házigazda" is elolvasta, és véleményezi.
U.i.: Koxx ! Még reménykedem!
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Winner_hun #16083 üzenetére
Nem nyert. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
liksoft
nagyúr
Köszönöm! Nekem tetszik a legutolsó is, csak állítólag nem tökéletes. Én annak látom, de biztos úgy van.... Nekem sincs sok időm rá, nem létkérdés (nem hami), ezért ennyi idő. Meg a kiindulási alap sem könnyű, tudom. Próbáltam magam is, de feladtam. Nem az én területem. Mégegyszer:
-
liksoft
nagyúr
Szerintem jó, hiszen ez karikatúrából készült, abból meg nehéz dolgozni. Sőt, így a kész kép is hordozza magában valamennyire a karikatúra elemeit. Ezeket tudomásul véve nekem tetszik. Amit Te rajzoltál azok is jók voltak, csak a piros eltüntetése nem sikerült így.
Mindkettőtöknek!
-
liksoft
nagyúr
Nem semmi amit sikerült kihoznod belőle. Én a kicsinél a színeket kicsit sötétíteném, a szélét élesíteném (lehet, hogy az elsővel már meg is történik).
A sötétebb változat élesebb lehetne. Ez olyan mint amikor a kicsi nem a fél alak, hanem csak fej. (pl. a gyík esetében)
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Meg House, meg.... Lehet nincs sok, de ezt sajnálnám. Ott is az volt a magyarázat, hogy nagymértékben különböző. Fénykép / karikatúra / .... Itt is a fénykép / karikatúra különbség megvan a két kép között.
Rájuk néztem még egyszer. Ha nem tudnám közös az alap, nem is ugrana be ugyanaz a figura. Illetve nem ugrik be, csak tudom (így a pontosabb).
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz RoyalFlush #16429 üzenetére
De morcos lettél....... (Bocsi, nem bírtam kihagyni. )
-
liksoft
nagyúr
válasz RoyalFlush #16437 üzenetére
De ahogy nézel közben......
Szerk: Lassan aktuális: Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz DonThomasino #17015 üzenetére
Meg esetleg egy csinos kis leányzó is nem?
-
liksoft
nagyúr
válasz superecneB #17477 üzenetére
Nem akarlak bosszantani, de szerintem ez pont ugyanazért nem jó mint az előző. Egy valamennyire is kivehető rajzhoz kell a teljes csukja, váll pici részlete. Ezt avatar méretűre kicsinyítve a szemek is alig látszanának, az arc meg kivehetetlen. Alapfeltétel, hogy "arcos" legyen. Ha meg az arcra "vágsz", akkor meg nincs csukja, vagyis felismerhetetlen lesz. Én nem tudom elképzelni, hogy ilyen arc-arányok mellett bárki elfogadhatót tudjon barkácsolni akár ebből, akár a másik képből. (Ne is keress más szögből, ha az arányai nagyon nem mások!)
-
liksoft
nagyúr
Bocsi, de nekem meg épp az eredeti szín az "ütős". Ha tudod, tedd mellé, és akkor látható mire gondolok. Tudom..... Kidus. De nyakkal teljesen más....
Szerk: stimmel, nem pastel. De az ördög az nem az.
[ Szerkesztve ]
-
-
liksoft
nagyúr
Nem lehet mindenkinek olyan orra, mint amilyen mások fülecskéje.... Egyébként szerintem csak árnyék az ami furcsán hat. A fej megvilágítása jobbról hátulról történik, mely nem szerencsés, de karakteressé teszi.
Szerk: És az én orrom? Sajnos ilyen az életben is. És NEM fogom plasztikára vinni piciny ormányom.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Bluerainbow #18835 üzenetére
Azért jó lenne tisztázni, hogy a másodiknál a hölgy, a rendőr vagy a hulla az esélyes?
-
liksoft
nagyúr
Talán egy próbát megérne, ha a szőrének a csillogását kivennéd. Vagyis a világosszürke szín sötétebb lenne. Ez a kutya sötét fekete (barna/fehér/rózsaszín) eredetileg, csak a fény esése miatt világosodik a szőre. Ezt a fényhatást ha kiszeded, talán jobb. Több ötletem nekem nincs. Amit lehetett, szerintem kihoztad belőle.
-
liksoft
nagyúr
válasz Telomanikus #18941 üzenetére
Húúúúú.... mit sportolhatott a sminkes. Pedig elég lett volna egy kúszás egy NOHAB alatt.
-
liksoft
nagyúr
válasz RoyalFlush #19285 üzenetére
Ezt lehetne animált GIF-ben?
-
liksoft
nagyúr
Valóban nagyon nő a képek száma, és így bennük a keresés "földi halandónak" sokszor nem egyszerű. Nem lehetne az ismert figurák neveit txt formában is feltüntetni? Akinek meg egyéni képe van (saját fotóról, grafikáról) az az egyéni gyűjtőbe mehetne. Így név alapján kijönne, hogy van 2 Swarci, x+6 pingvin, stb.....
-
liksoft
nagyúr
Pont az, hogy Te gyakorlott vagy benne. Hidd el, ez sokat segít. Nekem is. Bár én a töredékét nézem csak az egész rendszernek. Ahogy egyszerűsödött a beállítás, a kiválasztás is szerintem megérett egy korszerűsítésre. A formáját nem tudom, csak adtam egy ötletet.
-
liksoft
nagyúr
válasz BioNiCMaN #19491 üzenetére
Alakul. Egy ilyenben egy-egy kategória jobban áttekinthető. A txt névre azért gondoltam, mert a böngésző kereső funkciója rögtön kiatja, Swarci-ra, hogy itt, meg itt van már. Így a karakter nevének ismeretében szinte azonnal kiugrik, hogy van már, míg a mostaninál inkább a szemem mire végigellenőrzöm.
-
liksoft
nagyúr
válasz Agyzuzo #19520 üzenetére
Ez nem Pitt? Mintha ő már lenne. Nem tudom, belenéztem a listába, és hátast dobtam, annyi van. Gyors számítás szerint ~950 már. Tudom, sok kép észrevehetetlen benne, és így újat kitalálni sem egyszerű. Nem tudom, ha van, akkor kié lehet.
-
liksoft
nagyúr
válasz bluyoo #20104 üzenetére
Akkor a másik "szabad préda"??
Azért kérdezem, mert az arcképgyárosok sokat dolgoznak egy-egy második, harmadik képen. Jó lenne, ha a választás után azonnal jelezné a kérő a másik felszabadítását (annak ellenére, hogy nincs foglalt). Így ha valakinek tetszik, rögtön vihetővé válik.
Szerintem.
Ndruu Jó lenne egy linken elérhető "szabadok gyűjteménye". Egy szöveges "foglaltak listája" mellett (txt keresés gyorsabb mint az összes kép átnézése).
- Lista majd egyszer lesz, ha nagyon sok időm lesz és a közösség is besegít. Tervben van már régóta.
[ Módosította: Ndruu ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Timyyy #20108 üzenetére
Többen feldobtuk ötletként, hogy az 1.hsz-ben összegyűjtött egyéni avataroknak ne csak a képe, hanem a neve is szerepeljen valahol. Gondolom a nagy munka miatt (van vagy ezer már) erre még senki nem lépett, és a rendszerben sincs úgy rögzítve mint a képek, meg kéne a helyét találni. Sokszor van, hogy a képek átnézése után mégis bekérnek meglévőt, ráadásul majdnem ugyanazt a képet a Fórumtársak. Ha a nevek is valahol szerepelnének, a böngészők keresője is elég lenne, "zorro" vagy "Stallone", ... Kevesebb dolga lehetne a Moderátoroknak, valamint ha a szabad és elkészült képeknek is lenne olyan gyűjteménye mint az 1.hsz., talán segítség lehetne.
Csak ötlet, nem biztos, hogy jó. A most is fényképet kérők miatt (arról nem lehet egy ideje) lehet értelmetlen is lenne, mert az ifjú titánok sokszori hozzáállása, hogy "majd úgyis szólnak, hogy van már".......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest