- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mivel adós vagyok "Egy normális hangvételű ..., globális válasz"-szal, így háromhetes körutam s néhány napi pihenés után teszem meg ezt.
Epilógus.
A lezajlott csatározás, egy idő után már, nem szólt másról, minthogy kiálljak a vélt igazamért.
Ennek folyamán lett megszólítva méltatlanul egy fórumtárs. Igen, vond. Az a hsz.-t nem neki szántam, elbaltáztam. Tudom, hogy a célszemély is tudja, hogy neki szólt.
Minden estre határozott véleményem, hogy nincs sz... arcképnek választott forráskép, mert valami személyes oka, kötődése van az igénylőnek, ha azt szeretné. Így voltam én is vele, s igenis bántott, dühített, hogy ez a szó lett használva vele kapcsolatban. Innentől fogva a könnyű vérszemet kapni, főleg ha olyan hsz.-ok érkeznek, melyek elősegítik a lubickolásomat a nekem kényelmes környezetben. Sérelmemet tetézte, hogy nem kevés olyan, akár stock, avatar van forgalomban, mely ütközik a jelen pillanatban megalkotott szabályokba.
Pl.: pontszerű szem, karikatúra, sötét figura, kicsi arc (az avatar arányaihoz képest), aránytalan fej, vagy hogy kötelező nyak, váll.
Mire a jelenlegi, a jelenpillanati szabályoknak nem megfelelő, de forgalomban lévő arcképek is kikopnak, a fórum még egyszer ennyi idős lesz s bizonyára új szabályok lesznek addigra. Tehát, utópisztikus a jelenlegi "skatulya".
Tudnám, de nem fogom tovább ragozni. Továbbá, válaszolni sem fogok ezen hozzászólásra érkező hozzászólásokra. Nem azért, mert ignorálni akarnék bárkit is, hanem mert lezártam ezt a témát. Részben elértem, amit szándékoztam, mint ahogy szoktam. Aki akar az privátban is megtalál, mint azok akik osztották nézeteimet, de nem itt kívántak Trollnak tűnni.
További jó működést, szép napokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- iPhone topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged