Új hozzászólás Aktív témák

• HoTaZo

addikt

Sziasztok!

Mivel adós vagyok "Egy normális hangvételű ..., globális válasz"-szal, így háromhetes körutam s néhány napi pihenés után teszem meg ezt.

Epilógus.
    A lezajlott csatározás, egy idő után már, nem szólt másról, minthogy kiálljak a vélt igazamért.
    Ennek folyamán lett megszólítva méltatlanul egy fórumtárs. Igen, vond. Az a hsz.-t nem neki szántam, elbaltáztam. Tudom, hogy a célszemély is tudja, hogy neki szólt.
    Minden estre határozott véleményem, hogy nincs sz... arcképnek választott forráskép, mert valami személyes oka, kötődése van az igénylőnek, ha azt szeretné. Így voltam én is vele, s igenis bántott, dühített, hogy ez a szó lett használva vele kapcsolatban. Innentől fogva a könnyű vérszemet kapni, főleg ha olyan hsz.-ok érkeznek, melyek elősegítik a lubickolásomat a nekem kényelmes környezetben. Sérelmemet tetézte, hogy nem kevés olyan, akár stock, avatar van forgalomban, mely ütközik a jelen pillanatban megalkotott szabályokba.
    Pl.: pontszerű szem, karikatúra, sötét figura, kicsi arc (az avatar arányaihoz képest), aránytalan fej, vagy hogy kötelező nyak, váll.
    Mire a jelenlegi, a jelenpillanati szabályoknak nem megfelelő, de forgalomban lévő arcképek is kikopnak, a fórum még egyszer ennyi idős lesz s bizonyára új szabályok lesznek addigra. Tehát, utópisztikus a jelenlegi "skatulya".
    Tudnám, de nem fogom tovább ragozni. Továbbá, válaszolni sem fogok ezen hozzászólásra érkező hozzászólásokra. Nem azért, mert ignorálni akarnék bárkit is, hanem mert lezártam ezt a témát. Részben elértem, amit szándékoztam, mint ahogy szoktam. Aki akar az privátban is megtalál, mint azok akik osztották nézeteimet, de nem itt kívántak Trollnak tűnni.
    További jó működést, szép napokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés