- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Az teljesen normális dolog, hogy nem vagyok az összefoglalóban az „arcképgyárosra vár” listán?
-
Praetorianus
aktív tag
Pikszel kollégának szeretném megköszönni a korrekt munkát
Szuper lett az avatar!
-
Nova96
őstag
Köszönöm somogyib-nek az eszméletlen jó arcképet.
-
Cunaja
addikt
Köszönöm az arcképemet,
neked meg a munkádat.
-
TomiLi
addikt
Köszi szépen, akkor meg is kérdezem, hogy jogosult vagyok-e!
A véleményed ki kérhetném, hogy Neked melyik tetszik jobban? Valamint melyiket egyszerűbb "prohardveresíteni"? Nekem mind kettő tetszik, és nem is igazán tudok most választani melyik legyen...(#7290) koxx: Nem mondd már, hogy komolyan gondoltad, hogy a hat kép közül erre gondoltam volna... Nyilván nem!
Van ott olyan is, ami hasonlít, de szerintem Te is látod!Mindegy is, mert marad az utolsó kettő közül az egyik!
Előre is köszönöm a munkátok!
-
TomiLi
addikt
és (#7282) aytukabozs: Köszönöm szépen a gyors válaszaitok!
Az alap "ötlet" az volt, hogy a kiinduló pont egy smiley kép, abból is valamiféle űrlény témájú... Aztán ahogy keresgéltem megtetszett a fentebb linkelt változat, azt hittem, hogy ez jó lesz, mert rém egyszerűnek néz ki...
Találtam még egy párat ami tetszik, csak az első olyan "vidám" szerű....
Ezekkel az a gond szerintem, hogy egyik sem rajzfilmszerű....
-
Wyll
őstag
Az egy dolog, hogy ez nem rajzfilmszerű, pedig mi azt szeretjük. De ez annyira egyszerű, hogy kézzel is meg lehet rajzolni.
Az egy másik dolog, igen ahogy aytukabozs is mondja, hogy van már jópár hasonló.
Az meg egy harmadik dolog, hogy kicsit PH idegennek érzem. Ha meg is csináljuk, valahogy "barátságosítani" kell majd rajta. Magam sem tudom pontosan, hogy mit értek most ez alatt a szó alattMíg van időd az egyéni elbírálásig, és találsz esetleg másikat, ne tartsd magadban!
-
TomiLi
addikt
Tiszteletem az Arcképgyáros Uraknak!
Az lenne a kérdésem, hogy ebből a képből lehetne egyéni arcképet szerkeszteni?
Ha igen, akkor majd a megfelelő topikban ezt kérném is, ha kapok engedélyt.Előre is köszönöm!
-
szekra
addikt
Köszönöm utólag is a képemet caindwan kollégának!
-
cashzoli
aktív tag
Pikszel, nagyon köszi a munkát. Állati jó lett!
-
Chereiose
addikt
Köszönet Ndruu-nak az arcképemért, nagyon jó lett
Hol tudom megnevezni a képet?
-
Wyll
őstag
<level1>
Pikszel és caindwan!
Az jutott eszembe, hogy mi lenne ha tartanék nektek (illetve tőlem akár másoknak is) egy online videóoktatást "hogyan csinálom én az arcképeket - trükkök, módszerek" témában? Egy abszolút interaktív, fél-akadémiai jellegű dologra gondolok, szóval kell hozzá majd kép és hangkapcsolat is (remélem erre alkalmas a TeamViewer).<level2>
Vagy ha már úgyis mindenki ráérne (...már amennyiben ráérne), tőlem lehet személyes is a találkozó. Remélem ti is pestiek vagytokLaptopokkal összeülni valahova, tiszta geekség
Akár egy új arcképet is megcsinálhatnék példaként. Sőt akár mindenki is egyet-egyet
<level3>
Sőt, ha már találkozunk személyesen, én szívesen találkoznék akár a többi arcképes kollégával is!
Többiek? Vélemény? -
RangerFox
veterán
Nagyon szépen köszönöm pikszelnek ezt az avatárt! Imádom!! <3
-
Beretvás
veterán
Köszönöm Wyll nek és Caindwannak a munkát nagyon jo lett..
-
Meghivott
addikt
Pikszel, köszönöm, nekem tetszi! Talán a középső a legjobb.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Itt tartokmit csináljak még rajta?
-
Beretvás
veterán
válasz
szemesi69 #7232 üzenetére
Figyu egy karakter több fotmában is megjelenhet, a szabad avataroknál az adott karakter a szabad pl: anubis de anubis 100 féle pozban és stilusban ábrázolhato, tehát az amit linkeltél szabad csak átkell dolgozni hogy másképp nézzen ki. Mi általában egy karaktert választunk és megkeressük azt a kinézetet ami megvalosithato ide.
-
szemesi69
addikt
Rendben, keresek tovább, akkor én is hetekig járók közé fogok tartozni
Hiába olvastam már többször is a szabályzatot, nem tudok eligazodni, honnan töltsek le olyan képet, amit fel lehet használni, viszont így megtévesztő, hogy szabadok közül, mégsem mindegyik szabad. Akkor ez törlésre kerül? [link], hogy ne foglalja potyára a helyet?
-
szemesi69
addikt
válasz
pepe091 #7229 üzenetére
Akkor miért van, a szabadok között, már kezd tele lenni a hócipőm, na ne vedd magadra
, de már napok óta ezzel küzdök, eddig egy sem volt jó, már mondták akkor válasszak a szabadok közül, na most választottam, ez sem jó, de akkor miért van a szabadok között? Miért nincs jelezve, hogy nem választható, ez csak most derült ki, hogy jelezted
-
-
szemesi69
addikt
Ez esetleg [link]? Zöld színben, a szarva lehetne piros
Vagy ha egyszerűbb az egész lehetne zöld
szöveg nélkül.
-
Wyll
őstag
válasz
szemesi69 #7215 üzenetére
Nem, de ez is le van írva a kéréseinkben. Az vele a baj, hogy nagyon nem rajzfilmszerű, és az ilyenekből nagyon nehezen, sok munkával lehet csak az eddigiekhez stílusban illeszkedő arckepet csinálni. Ill ez az oldalról-alulról perspektíva is furcsa kissé. De ha tenyleg annyira fontos neked, kb 5 dollárért csinalnak neked belőle a rajzfilmszerűt a neten.
-
szemesi69
addikt
Biztos lehet, de már nem tudom hol keressem, napok óta ezzel foglalkozom, ezt a forráskép dolgot nem értem, eszerint az ördöggel az volt a baj, hogy saját gépről tettem fel? Ha tudsz még egy olyan oldalt mutatni, mint az előbb az ördögöset, akkor keresek valamit, elhiszem, hogy el vagytok havazva, ráadásul itt vagyok még én is ráadásnak
-
szemesi69
addikt
Megnéztem őket, nincs köztük olyan, amit először kértem zöld ördögöt, annak szimbólikus jelentése van számomra, mivel egy időben sokat macsó pókereztem és ott az volt az avatarom.
De ha az útólsóval lehet mit kezdeni [link], azt szívesen elfogadnámÁttehetem akkor kérésnek?
-
Wyll
őstag
válasz
szemesi69 #7211 üzenetére
Ezzel a legutolsóval esetleg már meg lehet próbálkozni, de ezen zöld ördögök közül egyik sem jó? Sőt, igazából bármilyen színű ördögről kereshetsz egy neked tetsző rajzfilmszerű képet, a színt egyetlen ujjmozdulat nekünk megváltoztatni!
-
szemesi69
addikt
Végignéztem a szabadokat többször is, de egyik sem nyerte el a tetszésem sajnos, zöld ördögöt meg sehol nem találok azon kívül, amit először is kértem. Ez az utolsó amit linkeltem, ez sem jó?
Nem mindegy, hogy mi lesz, de már nem tudok eligazodni rajta, pedig többször is átolvastam a feltételeket, de hiába nézek képeket nem tudom eldönteni, hogy megfelelő-e. De ha linkelnél olyan oldalt, ahol olyan minőségű képeket találnák, amiből tudtok alkotni, azt megköszönném, a grafika sosem volt az erősségem.
Nem idegelni akarlak benneteket, csak nem tudom eldönteni, pedig sok képet néztem már, melyik az ami számotokra szerkeszhető, elképzelésem van, csak nem találok olyant, amit elfogadtok. -
Wyll
őstag
válasz
szemesi69 #7209 üzenetére
Ha jól látom, nincs nagyon konkrét elképzelésed, mivel elég csapongóak az ötleteid. Viszont ha ennyire mindegy neked, akkor miért nem választasz egyet a szabadok közül? Van vagy 300 darab...
-
szemesi69
addikt
Üdv! Eddig nem sikerült eltalálnom miből lehet, ezért inkább itt kérdezném, ebből lehet avatart készíteni? [link]?
-
törölt tag
Köszönöm Ndruu -nak az egyéni arcképet. Szuper lett, ügyes munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest