- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan progit,amivel pdf file-ba tudok beleszerkeszteni?
Törölni belőle karaktereket, és mást beírni (táblázatba).....
Finereader-rel próbálkoztam, kitörölni tudok vele,de beírni helyette már nem......esetleg bármilyen link-videó,amiben meglenne a folyamat?Köszönöm előre is!
-
válasz
ArthurShelby #9496 üzenetére
Nem.
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Megvan az engedélyem, és szeretnék Stephen Amell-es Oliver Queen képet.
Ezt találtam egyelőre alapanyagnak, megfelelő lenne? -
CactuS wins, flawless victory!
Annyira erős lett a kép, hogy volt aki random privátot írt nekem, mennyire jó lett az avatarom.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm szépen CactuSnak ezt az igazán frankó (Frankie) avatart.
Nagyon tetszik! Most már dőlni fognak a vevők! : -
perge666
veterán
CactuS : Nagyon szépen köszönöm a munkásságodat,szuper lett,imádom.
jim bcs és vond : Nektek is köszönöm hogy elfogadtátok és beállítottátok az avataromat.
További szép napot mindenkinek.
-
lev258
veterán
Mégegyszer köszönöm a munkátokat.
-
McSico
senior tag
Köszönöm mindenkinek a munkáját az arcképemhez!
-
bbubby00
őstag
Huh, de jó lett a pofám
Nagyon élénk és feltűnő színe van a paprikámnak
Köszönöm szépen a gyors közbenjárást! -
fagylalt
senior tag
Nem csináltam én semmi rosszat.
Az adataimat nem piszkáltam.
Egyéni arcképet már régóta akartam, csak amikor nézegettem még nem feletem meg a követelményeknek. Anno még őstag rang volt a minimum követelmény (nekem úgy rémlik).
Nevet meg nem régóta lehet változtatni és eddig még nem szántam el rá magam. -
fagylalt
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az arcképet, a beállítást és az összes többi háttérmunkát Nektek!
Nagyon szuper lett!
Még lesz egy névváltoztatásom, ha túl vagyok rajta jövök ide.
-
máyköl
veterán
Köszönöm CactuS -nak a munkát! (és a többieknek is)
-
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Én is újra kérhetek arcképet.. sajnos a régit, már elorozták
Valamit jót viszont szeretnék...
Valakinek valami ötlet
thx -
dargelot
senior tag
Köszönöm CactuS-nak a munkáját, nagyon jó lett az arcképem.
Illetve a beállítást is köszönöm! -
Használjátok egészséggel!
-
Criminal017
őstag
Köszönöm az arcképet -secret-! Illetve a beállítást a nagybetűsönek.
-
KurtCobain
őstag
Szeretném megköszönni -secret-nek a profi munkát, és a nagybetűs srácoknak a jóváhagyást, beállítást!
Még szokni kell, hogy ez én vagyok.
-
válasz
Black_Raven #9462 üzenetére
Mi volt a baj az egyéni arcképeddel?
-
válasz
Black_Raven #9459 üzenetére
Ha meguntad a jelenlegit, akkor leadhatod, kérni kell az 1. topikban. Levesszük és onnantól kezdve választhatsz a gyáriak közül.
A 3 év onnantól számít, amikor az egyéni be lett állítva, tehát nálad 2017-10-19, azaz csak 2020-10-19 után kérhetsz új egyéni arcképet. -
válasz
Black_Raven #9457 üzenetére
Sehogy. Ha egyéni arcképed van, akkor nem választhatsz a gyáriak közül.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Tudja valaki hogyan tudom az egyéni arcképet átállitani, mindenki által választhatóra?
-
Fernet
senior tag
Köszönöm CactuS-nak az új arcképet, klassz lett!
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Itt is szeretném megköszönni "-secret-" -nek, hogy elkészítette az avatarom, illetve vond és koxx mesternek, hogy jóváhagyták. -
nemcso
őstag
Nagyon köszönöm CactuS munkáját !
További jó munkát jó, és kevésbé jó alapanyagokból. -
atosan
veterán
Köszönöm szépen CactuS-nak és mindenkinek a munkáját. Nagyon ügyesek vagytok! További jó arcképgyártást!
-
Stigma.HC
senior tag
Köszönöm szépen -secret- munkáját. Nagyon szuper lett a kép.
-
somogyib
őstag
válasz
Nerazim #9446 üzenetére
Zealot-ból van egy lecserélt kép (módosítással kérhető).
De szerintem Alarak jobb választás lenne.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki jogosult lettem egyedi arcképre. Találtam párat amik tetszenek, de nem tudom eldönteni, vagyis inkább kicsit félek, hogy nem lehet belőle olyat készíteni ami az előírásoknak is meg nekem is megfelel.
Az egyik egy Zealot a Starcraft játékból. A másik pedig szintén a Starcraftből Alarak. Inkább kettőt rakok be, biztos ami biztos. Előskörben a Zealot-ot szeretném. Köszönöm, előre is. -
őstag
őstag
Köszönöm szépen CactuS -nak az arckép elkészítését.
-
ro_bert17
őstag
Köszönöm CactuS az egyéni arckép elkészítését!
-
válasz
somogyib #9441 üzenetére
Köszi, én délután már letettem, csak a függőben lévő arcképhez gyártottam még kicsiket (amikkel elégedett lenne a leendő tulaj), hogyha esetleg betéved majd egy pár modi, akkor ne rám kelljen várni. Most lesz pár nap lazulás részemről, fórumot látok, de PS-t nem tervezek használni, helyette inkább hungry hippos, hot wheels és még pár egyéb dolog a törpékkel.
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
-
somogyib
őstag
Boldog ünnepeket minden képgyárosnak!
(ma azért tegyétek le a ps-t.
).
-
perge666
veterán
-
válasz
perge666 #9435 üzenetére
Szia,
Fent az összefoglalóba látod, ha valaki elvállalta és készíti. Jelenlegi állás szerint még senki nem dolgozik rajta. Kis türelmet kérnénk.
Egyébként nem olyan rossz forrás, de a részletekből itt is el fog veszni néhány dolog, illetve a színeken állítani kell majd.
zolomon17 + Dr.NX: Használjátok egészséggel mindketten az új arcotokat.
-
perge666
veterán
Jó estét mindenkinek.
Szeretnék érdeklődni hogy a Marty Mcfly avatarral mire jutottatok?
Jó lesz ez a pólós kép,vagy próbáljak meg keríteni másikat??Azért kérdezem mert visszajelzés nem jött hogy oké akkor ebből dolgozik majd valaki.
Egyikőtök azt mondta hogy jó,a másik hogy nem....
-
FRIZ 22
senior tag
secret - köszönöm a munkádat
-
Dr.NX
addikt
Itt szeretném megköszönni CactuS-nak a profi munkáját és úgy általában a segítőkészségét, elképesztően hálás vagyok!!
-
Már írtam a kollégának, hogy mire számítson, mire végzek vele, mert még mindig rengeteg a részlet rajta. Talán még 1 ívnek mennie kell a hajából, hogy az arcából többet tudjak megmutatni, plusz rövidebb test.
Utána is kérdés, hogy a vörös bőrű, 3 arcú, ékköves hajú mennyire fog beilleni, de majd meglátjuk.
Na, így is még hatalmas, de talán már van arca:
-
válasz
MineFox54 #9425 üzenetére
Hát, a részletek szerintem 80%-a el fog tűnni. Próbálok vele futni egy kört, de egyszerűen kicsiben minden eltűnik, a szemek, a fekete vésetek nagy része nem látszik még 65x65 pixelen sem, ami az elméleti maximum.
Az arcát kezdtem el letakarítani, de ott is látszik, hogy a jelentős egyszerűsödés ellenére sajnos még mindig egy izé az egész.
-
válasz
jim bcs #9422 üzenetére
Kedves jim! Úgy gondolom, az ON topicban az OFF lavina az, amikor teljesen oda nem illő irányba megy el a topic. Egy szabályosan linkelt, az arculathoz illő kép alapanyag szerintem messze nem olyan reggeli hangulat megalapozó, hogy amiatt 1 év eltiltást adj! Az eltiltás priusz a PH fórumon. Egy fórumárs pár éve egy másik topikban egy erősen xenofób troll komment miatt 1 hét eltiltást kapott a topiktól. Nem tervezem 2 év múlva arcképet cserélni, de barmi okból nézik majd a pedigrém a moderátorok, senki nem fog emlékezni, miért kaptam, csak arra, hogy nagyon súlyos ügy lehetett, ha ekkora büntetés járt érte. Kicsit személyeskedőnek is érzem, és sokkal tisztességesebb lett volna, ha rám írsz egy privátot, és nem egy drasztikus kitiltással kezded, hogy most akkor nyomatékosítod.
Ígérem, hogy soha többet nem kommentelek az ON topikba, ezentúl írok privátot annak, akinek gondolom, hogy esetleg tetszene valami kép alap.
Arcképgyárosnak meg tényleg nincs időm jelentkezni, mert sürgősségi osztályon vagyok muszakvezető és vagy ott vagyok 24 órás ügyeletben vagy a pécsi helikopteren. Egyik mellé sem fér több, mint fórum olvasás. Otthon meg nincs telefonozás, mert igyekszem minden időm a gyerekekkel tölteni.
Ha miattam és emiatt az eltiltás miatt mondasz le az ON topik vezetéséről, kérlek ne tedd! Nem érzem jogosnak az 1 éves eltiltást, de ha leveszik, sem fogok többet oda írni, ígérem neked. Mióta te vezeted azt a topikot, sokkal hamarabb kapnak új avatart az igénylők. Régen több hetet kellett várni, míg egy moderátor a két pecsét után végre beállította a képet. Lazább volt a hangulat, csak kb pár hónapot visszaolvasva is sok ott a dicséret, ami kepgyarosoknak szól, és nincsenek radikálisan törölve. De ha te csak így tudsz jól működni, akkor részemről soha nem lesz ott több komment. -
MineFox54
őstag
nagybá avatarjának drukkolok, hogy jól sikerüljön, zseniális az a borító. A 10000 Days albumnál meg jelenlegi ismereteim szerint nem igazán létezik minőségibb a világon
Nekem is az lett volna az első ötletem amikor arcképet csináltattam, de inkább fel se vetettem mert nem akartalak szívatni titeket
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #9421 üzenetére
Ez a "nincs időm" szerintem inkább a "lusta vagyok" keategória. Legalábbis nálam.
Nekem volt kedvem csinálni arcképeket, és ez az egyetlen topik amit a loginom óta mindig követek.Számomra ez olyan mint az intarziázás, azt is szeretem csinálni és lenne is időm rá, csak hát lusta vagyok újra belekezdeni.
(egy munkahely + 4 gyerek
)
szerk: a topiktiltással én sem értek egyet.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Memmaao #9419 üzenetére
"ami megalapozta a reggeli hangulatomat"
Itt nem is olyan rég úgy tűnt megértetted miről van szó, de ezek szerint csak nem, az én reggeli hangulatomat is mindig megalapozta, hogy az akkori történet és kérés ellenére már a sokadik hsz.-edet kell törölni az ON-ban, úgy hogy már azóta is kértem egy párszor.Nemsokára mérséklik a kitiltásodat, onnan meg nyugodtan írhatsz az ON-ba ugyanúgy mint eddig mert a mai nappal leköszöntem.
Az Arcképgyárosoknak és Arcképes Modiknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok. Sziasztok!
-
Igazából megírtam Jim-nek privátban, amit először ide írtam. 12 hónapra tiltott az ON topikból, ami megalapozta a reggeli hangulatomat. Nem egy arckép született azokból a linkelt képekből, amit kerestem. Méltánytalannak érzem a kitiltást, elég lett volna, ha törli, mint eddig. Jópár év PH fórumozás során még nem voltam így bannolva és nagyon rosszul esik.
-
válasz
zolomon17 #9415 üzenetére
Gyártok hozzá kisképet, amint lesz egy pici szabad futásom és beteszem Onba a pecsétekért.
Memmaao: Ha az lett volna a kérdés, hogy miért tűnt el a hozzászólásod, akkor azért, mert ONba csak a gyárosok/modik/igénylők írhatnak az átláthatóság miatt (gondolom Jim reggel igazította a TIRt/hszeket). Mielőtt beléptem nekem is radírozva lettek a dolgaim ott, de érthető, hogy miért. Én örülök, hogy segítesz forrásokat keresni, részemről jöhet ebbe a topikba is, linkelve pl: az eredeti hozzászólást. Mentve van nálam mindkét topik, látom, ha jön beírás.
-
Mindegy
-
updog
őstag
Nagyon köszönöm a képet, és úgy általában a lehetőséget! Talán az egyik legjobb dolog, ami PH-s pályafutásom alatt történt eddig
-
Szia!
Köszönöm szépen! Esetleg egy ilyet meg lehet még próbálni? A nyújtás után lett egy kör a fóka arca körül, amitől kissé burkás asszony/apáca jelleget öltött. Az árnyék rovására lehet olyat, hogy inkább a világosszürke "mellény" rész kap egy nyújtást és a sötétszürke szín a testéből?
Kontárkodtam egy villámgyorsat PS-ban, mert szerintem egyszerűbb megmutatnom, mint elmondanom, hogy mire gondolok:
Néztem a rajzfilmből másik jelenetet/képet, ami jobb lehetne esetleg, eléggé szívügyem ez a fóka téma
Egyelőre még nem találtam jobbat, meg nem is akarlak titeket feleslegesen túráztatni, de ha nagyon nem működőképes, akkor keresek olyat, ami megfelelőbb lehet.
Köszönöm!
-
Lackooo84
nagyúr
Srácok ilyen mikulássatyis stb. dolgot csak staffnak csináltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest