- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Itt is szeretném megköszönni az arcképgyárosok munkáját!
Gyorsak voltatok!
-
Game-over
aktív tag
Ndruu
Itt is köszönöm a munkát az arcképpel, nagyon jó lett
-
somogyib
őstag
Ha csak kontúrokat és színeket kell változtatni, akkor szerintem azt bevállalják a mesterek. Ráadásul megvan a lekicsinyítés előtti kép is, tehát ha mondjuk Tamoo nem tudja elvállalni, akkor mások abból tudnak dolgozni.
-
Teal'C
veterán
Sziasztok. Először is köszönöm az új avatart. Az adatoknál van olyan hogy új név vásárlás el is indítottam de nem történt semmi, azt írja folyamatban. Ilyenkor mi a következő lépés?
-
fauv
őstag
Tiszteletem az Uraknak !
Mostanában jár majd le a 3 év és a jelenlegi arcképet szeretném egy picit módosítani. Egészen pontosan maradna ami van, de szeretném a színeket vagy a kontúrokat módosítva " életszerűbben " megrajzoltatni, a zöldet megszüntetni.
A névvel is gondban vagyok, mert ennek : (B)The Riddler, Batman, DC Comics, zöld kérdőjeles ember(/B) az elnevezése, így nem tudom , hogy az általam kért változtatásra van e lehetőség, hisz a " zöld " megszűnne.
Köszi előre is a választ.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Memmaao #9073 üzenetére
Mikor 8-10-12 részletet kell frissíteni az összefoglalón ott bizony zavaró tud lenni, lehet csak nekem, de nagyon. Egyebekben, ha 1-nek lehet akkor mindenkinek, beszaladnak még vagy 4-en, hogy szerintem így meg úgy aztán meg is van az OFF lavina, mi meg lássuk át mi is van. Főleg akkor rossz mikor 3-4 kérvényezővel megy az egyeztetés 6-8-10 hsz.-en keresztül. Hidd el mikor piszok sok a részlet nagyon nehéz lekövetni úgy, hogy még az összefoglalót is frissíteni kell, erre rájön még egy biztonsági mentés amit szintén frissíteni kell. Az OFF topik pont megfelelő az észrevételekre, ezért is jött létre, figyeljük, ha érdemleges változás áll fenn azt a fő topikban frissítjük.
Röviden, nem olyan egyszerű átlátni mint ahogy kinéz. Vannak olyan topikok ahol csak katonásan lehet rendet tartani/felügyelni mert máshogy szétesik, természetesen harag nincs
-
válasz
jim bcs #9072 üzenetére
Bizonyos szempontból üdvözlendő a lelkesedés és szigor, amit az ON topikban mutatsz, mert mióta te viszed az új arcképek beállítását, gyorsabban kapnak új arcképet az igénylők. Sokan maradtunk az ON topik napi "megfigyelői" közt, mióta megvan az új arcképünk. Úgy gondolom, ha ott valaki " nem bennfentes" jelez valamit, mint pl. most én, hogy a Herbie 53 szám nem illik egy piros bogárra, nem feltétlenül szimpatikus döntés, hogy ezen hozzászólások gyökerestül ki vannak irtva onnan. Nem hiszem, hogy attól lenne kuszább az a topik, hogy pár segítő hozzászólás ott van. Ahogy sokszor a "megfigyelők" veszik észre, hogy egy arckép már foglalt. Ez a személyes véleményem, nem bántó szándékkal, csak egy kicsit rossz szájízzel írtam.
-
Nem akarom szét offolni a másik topikot, mert jim bcs harap érte
. Ndruu! Nagyon király lett a piros bogár!
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Csak egy kérdés: ha az összefoglalóban ott vagyok hogy arcképgyárosra vár,akkor van még teendőm? Fórumban linkeltem melyiket választottam, innentől majd valaki megcsinálja ha lesz ideje? -
-
-
konci79
őstag
Sziasztok! Ezzel lehetne kezdeni valamit?
-
albiosz
őstag
Na, végre egy újabb Mylord szereplő lesz remélhetőleg.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Konstruktív észrevételként jelezném, hogy az Egyéni arckép igénylése illetve az Arcképgyárosok kérései cikkekben még nem lettek frissítve az arcképadatbázisra mutató linkek, tudtommal a régi oldal már nem frissül tovább és helyette a http://www.pharckep.infora.hu/ az éles. -
gghrtz
őstag
Ndruu
Nagyon köszönöm az arcképet, király lett!
-
Igen, már az új képet látom
Persze, ez így igaz. De mivel a kérvényező nem karaktert akart cserélni, csak frissíteni, szerettem volna jelezni, hogy gondolja meg, mert a régi ezerszer jobb. Amúgy még az is jó lett volna, ha a régit kicsit átszínezi valamelyik guru. De persze semmi közöm hozzá, elengedem.
-
válasz
albiosz #9038 üzenetére
Ne haragudjatok, de muszáj karbantartani a topikot. Nem fáj senkinek, de próbáljuk megelőzni, hogy egy off hozzászólásból lavina legyen. Ide bármikor jöhet akármilyen arckép offos hozzászólás, szoktuk (és más is szokta) olvasni ezt a topikot.
Memmaao: Már lecseréltük a képét. Ctrl+F5
UI: Szerintem is jobb a régi, karakteresebb, az új 2016-os Voltronból nem találtam olyan forrásképet, amin jobban nézett ki, mint a régi. A kérvényezőnek kell tessen, ő használja évekig. Amúgy az új kép is jó lett, minőségileg nem lehet kifogás ellene.
-
válasz
PowerBuldog #9039 üzenetére
Igazad van, neked kell, hogy tetsszen, nem nekem, te fogod viselni. De az előző annyira profi volt, egyből felismerhető, ikonikus, nem véletlen abból lett lego ideas szett. A mostani egy félprofilból biztos jól mutatna, de sajnos így szemből olyan, amit kétszer meg kell nézned, hogy feltűnjön, nem egy logót látsz, hanem Voltron-t.Valahogy 50x50 pixelen így full 2D-ben nagyon zsúfolt. Sokan cserélnek avatart 3 év után, mert megúnják az előzőt. 10 év komoly idő. Nekem ennyi idő után nem jutna eszembe cserélni,mert a szívemhez nőne. Én nem is tervezek cserélni, marad a suit up beleugatós bulldog
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Memmaao #9037 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást. Amott direkt nem is reagáltam.
Én szerettem volna egy frissítést, mivel közel 10 éve ez az avatarom.
Nekem tetszik az új, az új Voltorn sorozat ráadásul szerintem sokkal jobb lett mint a 80-as évekbeli.
Szerintem ez az új f*sza, és komolyabb mint a régi.
Szóval szerintem engedd el. -
válasz
l.skywalker #9033 üzenetére
Hát ja, T-Bone kicsit barnább lett, mint originál, és így kicsit keverhetőek. De azért nem egyformák. Persze, aki nem ismeri a rajzfilmet , össze fogja keverni őket.
Nektek feltűnt, hogy az arckép szerkesztős topikban katonás fegyelem lett?? Régen nem szóltak érte, ha valaki próbálta jelezni, ha valaki pl. a legjobb avatart akarja gyengébbre cserélni, hogy gondolja meg és ne tegye, most gyökeresül törölve van. Szóval kedves Voltron avatar tulaj, szerintem nagyon nagy hibát követsz el. A mostani Voltron avatar über király, amire cserélni akarod igazolványkép Voltron meg nahh. Ne tedd! -
Razor1
aktív tag
válasz
l.skywalker #9035 üzenetére
pedig szép feladat lenne megrajzolni 50 törpöt, ők is mind különböző karakterek
-
válasz
l.skywalker #9033 üzenetére
-
bombibmw
veterán
Sziasztok kedves arcképgyárosok és fórumtársak!
Az én arcképemmel foglalkozik valaki már, vagy túl bonyolult és keressek másikat?
Köszi a választ! -
Razor1
aktív tag
köszönöm minden közreműködőnek a munkáját, nagyon tetszik az új avatarom!
-
vond
MODERÁTOR
Régóta tervben van az egész arckép adatbázis vektorosítása, vagy legalább nagyobb méretű PNG-sítése, de ez akkora meló, hogy abba is beleszédülök, ha elképzelem, mivel gyakorlatilag újra kellene többezer arcképet rajzolni. Plusz valamilyen formában össze is akarjuk vonni a jelenleg is folyó lapcsalád megújulással, reszponzívvá tétellel. Szóval rajta vagyunk már régóta, de nagyon nem egyszerű a dolog.
-
fattyu
veterán
csak egy gondolat:
nem lesznek nagyobbak sose az avatarok?
ugyanaz a méret van azóta amikor még 1024*768 volt az átlag felbontás, ma meg már a telefonokon is full hd az átlag.főleg hogy a ph is mint a facebook a kép felét sem használja széltében 100% nézetben
-
Feketelaszlo
senior tag
Köszönöm a segítséget, akkor lesz az első. Furcsa egyébként, hogy kiszúrtad, hogy a teteje lapos - a művész pl. a bal oldalon az eredeti felirat alatt legalább olyan hosszú lapos hajat rajzolt. De jogos a kritika, csináltam egy kicsit dúsabb hajkoronájú változatot is - ezekkel átmegyek az ON topikba.
-
válasz
Feketelaszlo #9023 üzenetére
Még ha valamilyen csoda folytán sikerülne is újrarajzolni a nem látszódó részleteket, akkor sem férne bele a béka. Beleférne, de felismerhetetlen lenne cirka 3x8 pixel méretben. Szóval csodát nem tudunk tenni és napokat sem tudunk egy-egy arckép legyártására fordítani. A második forráskép teljesen esélytelen.
Az első képből megoldható (nem zavar, hogy lapos a haja teteje?)
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Jogosultságot szereztem, de mivel én is beleszerkesztettem a forrásképekbe, ezért először itt kérdezek.
Két előzetes ötlet létezik:
1) Az arcképszerkesztők kéréseinek úgy hiszem teljes egészében megfelelő lemezborítóról származik, a hajából egy kicsi hiányzik, de a modern hajpótlásnak hála az könnyen pótolható.
2) Egy kicsit bonyolultabb, ami eredetileg egy lemezmelléklet fénykép volt, majd egy Deviantartos művész készített belőle egy fekete-fehér tusrajzot. A varangy, mint geg miatt nekem mindenképp ez lenne szimpatikusabb, de hogy hogy lehetne a forrásból életképes végeredményt kicsikarni, az még nekem sem világos. Azt írtátok, hogy a színezés nem gond, de lehet, hogy itt bizonyos részleteket teljesen újra kéne rajzolni szabad kézzel, hiszen azok nem igazán kivehetőek. Minimális GIMP és rajz tudásom van, tehát ha az arcképgyárosok úgy vélik, hogy a téma és a méretarányok egyébként megfelelnek, akkor lehet, hogy megkísérelném még valahogy csűrni-csavarni, hogy legyen belőle egy jó alap, de ha ezek nem összeegyeztethetőek az oldal elveivel, akkor értelemszerűen marad az első. -
Vyndree
őstag
Köszönöm mindenkinek a közreműködést!
-
válasz
Vyndree #9018 üzenetére
Amik az arcképkeresőbe bekerülnek szabadként, azok nincsenek engedélyezve. Sokszor csak félkész képek, amiken tudunk még (és szoktunk is) javítani.
Mostanában előfordul, hogy akár 3-4 hetet is kell várni a kéréstől a beállításig.
Most egyébként rosszat linkeltél, mert ez a kész kép, egy pecsétet már kapott is. Még egy véleményező moderátori pecsét kell és be lesz állítva.
OFFOFF: 10 nap, az nem is olyan sok. 07.30-án rendeltem egy új telefont, 08.14-én megérkezett Németbe, onnan elindult, de nem érkezett meg. 08.28-án elkezdtem kerestetni, 7-10 munkanapot kell várnom az eredményre. Valószínűleg nem lesz meg, úgyhogy újra fogják küldeni, ami megint jó pár hét. De várok türelemmel. Ehhez képest az arckép...
-
Vyndree
őstag
Kedves arckép gyárosok,
nem akarok türelmetlenkedni, de van egy kész és szabad arckép amit kérni szeretnék, lassan már tizedik napja. Megértem a várakozást főleg amikor a kívánságokat el is kell készíteni, de ez már kész, engedélyezve is volt ha már felkerült az avatarok közé, illetve az én engedélyem is megvan.
Tisztelettel kérdezem, mire kell még várni? -
pulutodurumo
őstag
Köszi a képet Ndruu, nagy az öröm! Már el is neveztem. Három év múlva jövök megint
-
Vyndree
őstag
válasz
batman. #9015 üzenetére
Köszi, igazad van, a legördülőt nem is néztem.
Tudom, hogy néhány nap mire lesz belőle valami, nem olyan fontos hogy azonnal megtörténjen a csere. Nem voltam biztos abban hogy jó helyen jeleztem, azért írtam ide, de ha minden rendben van akkor várok türelmesen. Azt mondjuk nem értem, hogy egy kész/elfogadott kép miért vár újból elfogadásra, persze az nem baj ha átnézik még egyszer. -
batman.
senior tag
válasz
Vyndree #9014 üzenetére
Szia!
Persze, ha belenézel az összefoglalóba (lenyitod) akkor látszik, hogy vették a kérésed. A villogó felkiáltó jel esetedben azt jelenti, hogy a tiéd "arcképgyárosra" vár tehát valószínűleg a tiéd lesz a következő, amivel foglalkoznak, dőlj hátra, minden rendben. Szerintem, de én csak egy egyszerű fórumtárs vagyok. -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék egyéni arcképet cserélni és jogosult vagyok rá, megvan az arckép is amit szeretnék, akkor nem itt kell jeleznem? -
TpS
őstag
Köszönöm szépen a képet és a munkátokat, nagyon szuper lett!
-
batman.
senior tag
Szeretném megköszönni még egyszer az avatarom és a külön a segítőkész hozzáállást!
-
Peetey91
senior tag
Szeretném itt is megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem a munkát!
-
MineFox54
őstag
Köszönöm Ndruu! Nagyon jó lett!
-
EmberXY
veterán
Én is köszönettel tartozom Ndruu-nak a profi munkájáért.
-
Szívesen! Használjátok egészséggel!
-
Én is szeretném megköszönni Ndruu-nak, hogy megalkotta az elképzelésemet, igazán lenyűgöző lett!
-
Peterhappy
őstag
Beállításra került az új avatarom. (gyorsan el is neveztem), így megragadnám az alkalmat, hogy még egyszer megköszönjem Ndruu kollégának az arcképet. Nagyon szép munkát végzett!
Borzasztóan tetszik az alkotás, méltó a legendás zenészhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest