- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Hello.
Milyen sorrend alapján készülnek az arcképek?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. érdeklődni szeretnék ebből lehetne valahogyan AVATART készíteni?
-
palee69
senior tag
Ndruu nagy köszönet a gyors és remek munkádért!
-
Ringman
félisten
Ndruu, köszönöm a képet!
sok munkád volt vele? -
aerosmith
őstag
Akinek már van saját avatarja meg tudná mondani kb. mennyi idő telt el amíg az elfogadott képet beaktiválták?
-
E1even
senior tag
Köszönöm szépen az új avatart!
Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek! -
Fred23
nagyúr
Hatalmas köszönet az új avatarért, nagyon tetszik!
Wow, itt még a régi van, míg Mobilarénán az új!
Gondolom, ki kell lépnem, meg vissza, és itt is aktiválódik.
-
Srácok! Köszönöm a munkátokat!
-
axioma
veterán
OFF-OFF
Valaki be tudna nekem ezt a szoveget rakni egy ures hatteru kepbe vilagosszurkevel, a kep A4 allo, es max 2MB?
Polot kene nyomtatni belole, es ez tunik egyszerubbnek, megformazom en word-ben vagy paint-ben (eddig jutok), de az atlatszo hatteret nem tudom, feher meg nem jo kek polora. Es igen, tudom hogy polonal is van kulon szoveg hozzaadas, de szoveget kozepre, Hawking-ot jobbra kene tabulalni es joval kisebb betukkel, ilyet meg nem tudom hogy tudok-e valahol szerkeszteni a polora.
(Polos ceglink is johet, ha van jo tipp, en most random tudok csak valasztani, eddig ilyet nem csinaltam.)
42 1N73LL163NC14 4 V4L70245H02 V4L0 4LK4LM42K0D45 K3P355363 (573PH3N H4WK1NG) -
nrbi001
senior tag
Az ON topikba megjelent kitüzve a nevem plusz mai dátum , mit jelent ez ? :p
-
Lehiñito
senior tag
Üdv.
Ha kaptam engedélyt arcképet cserélni [link] és találtam a szabad avatarok közt megfelelőt, akkor most mi a teendőm? -
Csak archiválódik mert havonta 20MB megújuló tárhelyet kapsz.
-
Fred23
nagyúr
Most néztem, hogy a leendő avatarom képe eltűnt a linkjéről, szóval ITT egy új, ha esetleg nem lenne meg.
-
Sziasztok!
Volt a fő topikban egy hozzászólásom, teljesen várható módon lehetetlennek tűnő képpel, párat próbálkozhatok az elkövetkezendő napokban, hetekben? Nem akarlak titeket nagyon lefárasztani.
Újra akarom rajzolni, ha már vektorgrafikus tudással rendelkezek, csak a raszterekhez nem értek. -
nrbi001
senior tag
sziasztok, beléptem én is az egyedi avatarosok családjába. Engedélyem
Szeretnék kérni egy vörös cicát avatarnak, a szabad avataroknál láttam egy kék cicát az is jo lenne ha esetleg átszinezné valaki vagy garfieldra hasonló cickány is érdekelne
köszönöm
-
somogyib
őstag
válasz
Rypejakten #8659 üzenetére
-
Rypejakten
addikt
sziasztok!
ez talán még az off topicban is off, de nagyon hálás lennék, ha valamelyik arcképgyáros, ha ráér, rám pazarolná az idejét néhány perc erejéig.
a kishúgom egyik Mikulás-napi ajándéka egy párna lenne, amelyre a kedvenc emoji-ja lenne nyomtatva. sajnos csak alacsony felbontásban találtam meg a képet, és a nyomtatás szempontjából egy legalább 500*500-as, de inkább magasabb felbontású kép lenne előnyös.ő az említett:
ha valaki esetleg tudna segíteni a jelentős minőségveszteség nélküli nagyításban / korrektúrában, nagyon megköszönném, egy kislány napját tenné csodássá.
-
mark!
őstag
szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult az arcképem elkészítéséhez/ beállításához
-
válasz
freeknight #8656 üzenetére
Használd egészséggel!
-
freeknight
őstag
Szeretném megköszönni secretnek az új egyedi arcképemet! Igényes és gyors munka, köszönöm!
Hihetetlen, hogy ilyen kis pár pixeles arcokat is képesek vagytok megcsinálni ilyen élethűre, már többen meg is ismerték
-
válasz
GrooveHero #8654 üzenetére
'18 jan 30
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Megkérhetnék egy modit, hogy nézze meg nekem, hogy mikor lehet új arcképem? Jól rémlik a '18 június, vagy július?
Köszi
-
Wyll
őstag
válasz
l.skywalker #8651 üzenetére
Az ujjvégek (karmok) nem kell hogy pontosan ilyen hosszúak maradjanak, sőt az ujjak sem. Elég ha hegyes és fekete az ujjak vége. Olyan kicsiben épphogycsak látszódni fog. Az átméretezés nem csinál automatikusan azonnal karikatúrát a képből, emiatt ne aggódj. Próbálkozz!
Ha Photoshop-ban dolgozol, akkor a következőt javaslom:
a fiugrát minden rétegével csomagold egy SmartObejct-be és abban módosítgasd mindig. A smart obejct-et pedig méretezd le közel végleges méretűre, és pl. tegyél mögé egy tetszőleges fórum printscreent. Így a leméretezett smart object segítségével mindig láthatod, hogy hogyan nézne ki az aktuális módosítás a végleges méretében (vagy annak környékén). -
l.skywalker
titán
És (#8647) -secret-:
Igen, utána néztem, hogyan lehetne kompatibilis. De nem is akarom összecsapni, szeretnék valami igényes munkát mint pl. -secret- -é... Persze a tiéd is menő Vond
Viszont. A tenyerek lecsökkentése lehet, hogy torzítana az arányokon és annyira nem akarok karikatúra szerű végeredményt. Mi lenne ha csak a körmöket vágnám le?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #8646 üzenetére
Pontosan, forgasd be az alkarjait. Meg legyenek még kisebbek az alkarok, a tenyerek, még rövidebbek az ujjak. Színeket homogenizáld, kontúrozz, méretezd le, és ha kell, a végén pixelbuzeráld meg egy kicsit.
Nem olyan egyszerű ám, mint ahogy azt sokan gondolják.
-
válasz
l.skywalker #8646 üzenetére
De ugye azt tudod, hogy át kell rajzolni, mert nem annyi, hogy lekicsinyítesz egy képet.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8645 üzenetére
A kezével bajban leszek (tenyér alatt), mert a könyöke nem fog beférni a képbe:
Vagy így lehetne, de ez bwoah:
De inkább arra gondoltam, hogy beforgatnám az alkarját a teste elé...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #8642 üzenetére
Hajrá!
Nem olyan rossz ez a kép, csak a karjaival, kezeivel kell valamit kezdeni, hogy nyak alatt vágva ne nézzen ki hülyén.
Kicsinyíteni biztos, hogy kell a két tenyerén, mert túl sok helyet elvesz az arctól. De a két szem ne legyen kisebb, sőt inkább nagyobb. Az ilyen képeket módszeresen szét kell darabolni, aztán újra összerakni (ha kell, akkor átméretezés, áthelyezés, és forgatás után). Az 50x50-es méret meg nincs kőbe vésve, mindig szemre nézzük be a megfelelő méretet.
Egyébként itt vannak jobb források is szerintem: [link]
-
válasz
l.skywalker #8642 üzenetére
Nem kell előkeresni.
Ha ebből készítesz egy elfogadható ph kompatibilis arcképet akkor azonnal fel is veszünk arcképgyárosnak.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Fél éve nekikezdtem a saját kép dolognak, de nem jutottam messzire. Most újra felvenném a fonalat, megcsinálnám első körben magamnak. Ez a kép jó lesz alapanyagnak?
Illetve 50x50-es kép lesz a végén, ugye? (px)
ps.: és még annyi, hogy az engedélyem rohadt régi. Kérjek újat, vagy kutassam elő?
-
Lordus
senior tag
üdv,
ezt csináltam, el is neveztem, ahogy kértétek "arcátlan"
remélem megfelel a szabályzatban leírtaknak, igyekeztem mindent figyelembevenni!várom a két okét rá
köszi
Lordus -
törölt tag
Köszönöm Ndruu-nak a türelmét és a képet!
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm én is az avatart, nagyon jó lett!
-
erdey_a
addikt
Ezer köszönet secretnek a vérbocis avatarért
-
planbmokus
senior tag
Köszönet mindenkinek az új profilképemért, kiemelten -secret- kollégának a megrajzolásért!!!
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
fényképből esélytelen avatárt készíteni? Már régóta akarok egyet, de vagy a saját képemből vagy nem kell, ilyen mangákat meg szuperhősöket nem szeretnék.
J.
-
powerwade
senior tag
Sziasztok arcképgyárosok, vajon az fehér inggallér is belefér ebbe a jóváhagyott képbe vagy csak a nyak?
-
nonsen5e
veterán
válasz
planbmokus #8613 üzenetére
-
planbmokus
senior tag
Mikor várható a következő jóváhagyó kör? Tűkön ülök!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mivel adós vagyok "Egy normális hangvételű ..., globális válasz"-szal, így háromhetes körutam s néhány napi pihenés után teszem meg ezt.
Epilógus.
A lezajlott csatározás, egy idő után már, nem szólt másról, minthogy kiálljak a vélt igazamért.
Ennek folyamán lett megszólítva méltatlanul egy fórumtárs. Igen, vond. Az a hsz.-t nem neki szántam, elbaltáztam. Tudom, hogy a célszemély is tudja, hogy neki szólt.
Minden estre határozott véleményem, hogy nincs sz... arcképnek választott forráskép, mert valami személyes oka, kötődése van az igénylőnek, ha azt szeretné. Így voltam én is vele, s igenis bántott, dühített, hogy ez a szó lett használva vele kapcsolatban. Innentől fogva a könnyű vérszemet kapni, főleg ha olyan hsz.-ok érkeznek, melyek elősegítik a lubickolásomat a nekem kényelmes környezetben. Sérelmemet tetézte, hogy nem kevés olyan, akár stock, avatar van forgalomban, mely ütközik a jelen pillanatban megalkotott szabályokba.
Pl.: pontszerű szem, karikatúra, sötét figura, kicsi arc (az avatar arányaihoz képest), aránytalan fej, vagy hogy kötelező nyak, váll.
Mire a jelenlegi, a jelenpillanati szabályoknak nem megfelelő, de forgalomban lévő arcképek is kikopnak, a fórum még egyszer ennyi idős lesz s bizonyára új szabályok lesznek addigra. Tehát, utópisztikus a jelenlegi "skatulya".
Tudnám, de nem fogom tovább ragozni. Továbbá, válaszolni sem fogok ezen hozzászólásra érkező hozzászólásokra. Nem azért, mert ignorálni akarnék bárkit is, hanem mert lezártam ezt a témát. Részben elértem, amit szándékoztam, mint ahogy szoktam. Aki akar az privátban is megtalál, mint azok akik osztották nézeteimet, de nem itt kívántak Trollnak tűnni.
További jó működést, szép napokat! -
Fred23
nagyúr
Így nekem tetszik. Ebből már lehet avatar? Ha nem, nincs több ötletem.
-secret-: Örülök neki nagyon.
-
Fred23
nagyúr
Max még erre tudnék gondolni. A PH! hátterével szép lehetne. Rajzosabbat nem tudok, ami még bejönne.
Ha nem megoldható egyik se, akkor most kimaradok a jóból, talán valamikor lesz olyan ötletem, ami megvalósíthatóbb.
oriic: Köszi a linket, átnézem!
Ez egész szimpi, pedig általában nem szeretem az ilyesmi rajzokat. Kicsit komolyabban megrajzolva viszont bejövős lenne.
Meg itt is megtaláltam, amit kinéztem. Így vajon elfogadhatób?
-
Fred23
nagyúr
Keresgélhetek tovább, ha túl nehéz, remélhetőleg találnék egyszerűbbet ezekből a képekből; a lényeg, hogy vagy Edward, vagy Bayek legyen az Assassin’s Creed világából, és lehetőleg olyan módon, olyan fizimiskával, amit betettem. Bayek például a játékban lehet szakáll és haj nélküli is, az egyáltalán nem tetszik. Edward mindig jó, nála viszont vagy egy tetkós, vagy egy AC díszes csatos kép jöhet csak szóba, mint a linkelt képen. Gondolom, a tetkó nem lenne túl jó, mert ha látszik a felsőteste, akkor az arca már nem megfelelő. Ha mégis, vadászhatok valami ehhez hasonlót. Kicsit elforgatva -szintbe hozva- még akár ez is jó lenne, csak szemből azért elegánsabb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest