- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
-secret- #11714 üzenetére
Köszi a válaszokat, először csak tisztázni akartam, hogy a szabad arcképek közül egyáltalán nézzem-e / hogyan nézzem ezeket (de akkor alaposabb megnézem).
De akkor már egy másik tisztázó kérdést is feltennék: tudom, hogy vallási vezetőket nem lehet, de 1) nem tudom, hogy Mózes annak számít-e, 2 ) ha a gyakorlatban egy szakállas öreg bácsi képe lesz (hiszen Mózesnek nincs is egyetlen ismert/elfogadott ábrázolása), akkor az működhet-e?
-
-
-
válasz
-secret- #9964 üzenetére
Ne haragudj, az abszolút nem a munkád ellen irányult, hanem arra reagáltam, mint többen is, hogy miert akarja az egyébként akkor már egyedi , és szerintem az egyik legjobb avatart lecserélni egy sokkal kommerszebb robotra. Az új avatar amúgy teljesentökéletes munka volt, csak a régi sokkal jobb volt.
Szerintem meg ugyan olyan profi az összes munkád, mint a többieké, ráadásul a te avatarod az egyik legizgalmasabb
-
válasz
-secret- #9375 üzenetére
+1.
Plusz eleve egy jó dolog alkotni. Részemről a melóm csak egy része a grafika és az is inkább web/nyomdai és mostanában nem volt ilyen. Amikor belekezdtem, akkor jöttem rá, hogy ez mennyire hiányzott.
Off: döglődik kicsit a benti gépem, úgyhogy most azt kell szétkapnom sajna.
-
somogyib
őstag
válasz
-secret- #9133 üzenetére
Öt éve készült, nem hiszem, hogy meglenne a forrás.
-
HoTaZo
addikt
válasz
-secret- #8524 üzenetére
Ó, olyan nyugodt vagyok,hogy azt el se tudod képzelni. De, ha ilyen szépen kéred, még állítok a fokozaton.
Mire fel.. ? Hát, arra le!
Mondjátok ki! Nem Arcképgyáros, nem csinálhat magának arcképet.
Olyan profinak kell lenni, ahhoz hogy elfogadjátok más munkáját, hogy az már a csillagokban lakik.Volt egy karikatúrából készült próbálkozásom, válasz rá: Szar. -Nem látod, hogy miért? - Nem!
-Pici szem, sötét, aránytalan ... ronda, "szar".
Hidd el, sajnálom, hogy Wyll erőfeszítése nyomán a figura elvesztette a rá jellemző tekintetet. S ez nem Wyll, vagy Ndruu hibája. Mert mind alkottatok olyat, melytől leesik az ember álla. Egész egyszerűen, a jelenlegi kritériumok kizárnak átmeneteket, pici szemeket, pedig még a te arcképed is ilyen.
Aztán jött ez a X face..., ami számomra még inkább igazolta (gyík és minden másféle emberek nélkül is), hogy felesleges próbálkoznom saját magam. Csak azok a kritikák jönnek, hogy "szar".
Hol van az, hogy "két pixelnyit vegyél le innen...", "pixelbizerbáld meg a szemét..."?
Ezt a fejet gyerkőcöm csinálta, az én instrukcióimra, kontúrja van, szeme van, nem is pici, nem lóg haj a fejébe, néhány színre korlátozódik a színpaletta. Ez egy ilyen stílusú rajzfilm figura.
Nem tetszik? Én is belefutok olyanba, mely nekem se, de nem taposok se az alkotókba, se a felhasználókba, hogy ez ronda vagy "szar", mert az az arckép valamiért értékes a felhasználó számára. -
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
-
Diokhan
addikt
válasz
-secret- #7992 üzenetére
Ne haragudjatok, nem akarok vitatkozni senkivel, de úgy látom nem akarjátok érteni amit mondok.
A srác így fogalmazott:
"Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet a régit akarom vissza rakni, de a keresőbe az van írva, hogy csak módosítással lehet."
Ezt én úgy értelmezem, hogy a sajátja volt, kapott másikat majd most vissza szeretné tetetni azt, ami neki korábban volt. Vagy én értem félre??
-
-
fattyu
veterán
válasz
-secret- #7812 üzenetére
Ja értem.
ha nem tudok rajzolni már nem is mondhatom azt valamire hogy bocsi nem hasonlít az eredetire?
nem kívántam senkinek a lelképbe taposni sem beszólni.
mindössze azért bukott ez ki belőlem mert elgondolkodtam hogy azt még megpróbálhatnám mert pl szemből egy élethűbb k2so annyira eltérne attól hogy akár elfogadhatnák azt is. de ennyi. nem beszólás volt szándékolva
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés