Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
sziasztok. ha minden igaz, jogosult vagyok - már csak az engedélyemre vár a dolog. ezt a képet néztem ki magamnak, mit csináljak vele, hogy kompatibilis legyen?
van egy minimális szerkesztői ismeretem, a kérdés csak az, hogy vágjam-e valahogy, nem zavaró-e az árnyék a lábainál, nem túl nagy-e stb.
nem rabolnám a drága időtöket, megcsinálom magamnak amit kell
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
bakker ez nagyon jó lett, most elgondolkoztattatok. hogy esetleg inkább a Shadow of Mindor-os cover art kéne Luke-ról! (ha már a nevem...)
vagy ez jól megvágva:
Melyik lenne jobb?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #8192 üzenetére
Ezt sikerült, mit gondoltok?
illetve háttér nélkül:
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Hali. Önszorgalomból végigcsináltam ennek a képnek az átalakítását:
Kifejezetten érdekelne a szakmai véleményetek ill. ha bárki lát szükséges módosítást/javítást, érezze szabadon az eszközölését!
Köszönet -secret- kollégának, aki többször is felajánlotta, hogy segít, de én rendre elutasítottam.
Ja, és ez az első munkám ilyen irányba, szóval kéretik ennek megfelelően kritizálni (mert baromi érzékeny vagyok ám )
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ja és ilyen lett kicsiben: (de ahogy látom ez sem elég kicsi... talán a jobb oldali)
>>>[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz -secret- #8236 üzenetére
Ott van. Elég életlen...
Igen, a minta is felesleges így ebben a méretben. A száját meg már eredetiben sem éreztem tökéletesnek, de abban meg bíztam, hogy kicsiben jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
2px vastagságra raktam a kontúrvonalakat, de látom, hogy már a fele nem is látszik...
Talán nem ilyen részletgazdag kép a legjobb 50x50-ben. De gyakorlásnak egynek jó lett.
Leszedhetném az állvédőt, a mikrofont, a szemvédő részt és a sisak egyes részeit is, de akkor is 70%-a a képnek a sisak. Akkor is alig látszódna több az arcából, szóval nem látom értelmét, hogy ezt eröltessem hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Egyébként, ha nem nézzük, hogy kis felbontásban hogy mutat, milyen lett? Szakmailag megállja a helyét?
Mert ha megüt egy szintet a jövőben szívesen segítek ilyenekben. Pár tesztet adhattok.
-
l.skywalker
félisten
Nem találtam több Darth Maul-t, csak ezt az egyet: [link]
Ezt hogyan kellene átdolgoznom? A kép nagyon apró, de ha megtalálom ugyanezt a neten és azt átdolgozom akkor ide átcserélitek?
(tudom, l.skywalker néven lennék Mr. Maul - de egy ideje érik már egy nick változtatás is, csak nem visz rá a lélek...)
(#8243) koxx: köszönöm. Melyik kéréseket nézzem meg?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ez jobb, amit linkeltem az már bent volt a képek között, csak valaki lecserélte. Nekem sem tetszett.
De lehet, hogy még rajzolok magamnak egy saját karaktert...
A Scout Troopert pedig megcsinálom a héten még
-
l.skywalker
félisten
A szabad avatarok közül gond nélkül lehet válogatni?
Találtam ezt:
Ha OK, akkor vki be tudja állítani? Köszi!
Már jóvá vagyok hagyva [link][ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem baj! Csak azt hittem, hogy amik a keresőben vannak, azok mind választhatóak. Akkor mutatók még párat amit ott találtam:
1.2.
3.
4.
Ezek közül van amelyik nem kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #8325 üzenetére
Erre vki?
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Fél éve nekikezdtem a saját kép dolognak, de nem jutottam messzire. Most újra felvenném a fonalat, megcsinálnám első körben magamnak. Ez a kép jó lesz alapanyagnak?
Illetve 50x50-es kép lesz a végén, ugye? (px)
ps.: és még annyi, hogy az engedélyem rohadt régi. Kérjek újat, vagy kutassam elő?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Köszi. Szerintem menni fog ez, csak lassacskán. Korábban is mondtam már, hogy szívesen segítek, csak aztán fél évig ide sem köptem.
Amúgy szerintem már kész is van
btw. 50x50px-re készüljek, ugye?
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #8645 üzenetére
A kezével bajban leszek (tenyér alatt), mert a könyöke nem fog beférni a képbe:
Vagy így lehetne, de ez bwoah:
De inkább arra gondoltam, hogy beforgatnám az alkarját a teste elé...
-
l.skywalker
félisten
És (#8647) -secret-:
Igen, utána néztem, hogyan lehetne kompatibilis. De nem is akarom összecsapni, szeretnék valami igényes munkát mint pl. -secret- -é... Persze a tiéd is menő Vond
Viszont. A tenyerek lecsökkentése lehet, hogy torzítana az arányokon és annyira nem akarok karikatúra szerű végeredményt. Mi lenne ha csak a körmöket vágnám le?
-
l.skywalker
félisten
Köszi ez jó. Sajnos csak céges gépen tudok dolgozni, azon pedig csak GIMP van, de átlag minden PS funkciót megtaláltam itt is kis átfedéssel eddig.
A tanácsokat megfogadom, dolgozgatok rajta!
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Az engedélyem már réges régen megvan, de eddig magamnak próbáltam csinálni egyéni arcképet, de sehogy sem haladok vele. Gondoltam egyszerűbb ha megkérem a kedves arcképgyárosok segítségét, hogy csináljatok nekem egy egyéni arcképet a Faun Labirintusának Paleman-jéből?
Előre is köszönöm!
-
-
l.skywalker
félisten
vond, ezer köszönet. Jövök egy sörrel. Ha nem iszol akkor kettővel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #8819 üzenetére
Én csak ennyit találtam a két főszereplőn kívűl rajzolva: [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz somogyib #8835 üzenetére
Nekem is nagy kedvencem. Gondolkoztam, hogy egy arctalan legyen az én avatarom, de annyira "fehér", hogy eltűnt voln a PH bézs hátterében
-
l.skywalker
félisten
válasz zsoltzsolt #8921 üzenetére
krumpli, burgonya = zöldség
sakál, hiéna = állattaláló lett az avatarod
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz zsoltzsolt #8933 üzenetére
Okoska!
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz #40993792 #10855 üzenetére
Köszönöm. Ezt tudom Csak ez nem teljesen fotó már, már át van dolgozva ha jól látom - ezért kérdeztem. De ha már szóba került, elég sok aktív fotóból készült arckép van, azt hittem, hogy azok is ilyen típusú forrásból készültek.
-
-
l.skywalker
félisten
Na igen, de épp ez ez, hogy a mostani annyira tökéletes lett... Maradok ennél, köszönöm. A Pale Man-t tuti felismeri mindenki... és Topikgazdaként is jó.
-
l.skywalker
félisten
Nem fogom felismerni az embereket, mindenkinek új avatarja lett? Nekem is kéne valamit kérnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest