Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedelyt az egyeni arckepre.
Az elso otletem Le Chuck volt, de a nagy sapka ill. szakall miatt gondolom ez kiesik. Esetleg ha a szakallat elhagyjuk, csak az arc korvonalai maradnak ehhez hasonloan es kap egy meretaranyosan kicsinyitett sityakot? Vagy ez mar tul sok valtoztatas?
Masik otletem pedig Rincewind, akirol pedig szinte lehetetlen normalisabb meretu es minosegu kepet talalni. Az elso kepen, szakall nelkul jobban tetszik, a masodik csak azok kedveert akik nem ismerik a figurat. A neten jobb minosegben eddig csak kesobbi jatekokbol szarmazo kepeket talaltam rola. A gagyi kepbol eszkabalni egy elfogadhatot gondolom megint csak baromi nagy melo.
Megvalosithato szerintetek ezek kozul valamelyik? Vagy kezdjek keresni valami mast?
Koszi elore is.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest