Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6782) Hunattila válasza petymeg (#6781) üzenetére


Hunattila
tag

Országos tervtanács.
Egy rettenetesen idiótán megszerkesztett Word dok. filét kell kitölteni, ami csak képeket fogad nyilván. Tegyünk fel egy helyszíni Google térképet, egy helyszínrajzot, szintenkénti alaprajzot, légi fotót, utcaképet, látványterveket.
Ez egy tökölődös marhaság. Szorgalmasan mindent felteszek, úgy hogy most már komplett tervdoksit kérnek a helyi tervtanácsok is. (Egy visszadobási történet: Miért oda terveztük a konyhát? Azért baromkám, mert, aki fizet, aki ott akar lakni, oda szeretné. Egyébként ez az, amihez semmi közük.)
Lett 6 oldal. Visszadobta az országos, hogy csak két oldalt fogadnak be. Mivel képfájlok és kicsinyítve férnek csak el élvezhetetlenek. De ők csak két oldalt fogadnak. A több itt úgy tűnik kevesebbet ér.
Jelen terv egy 40 lakásos két épületből álló egység. Helyi Tervtanács: Miért vannak oldalszárnyak? Azért okoska mert a szomszédban lévő kastélynak is van és az előző tervet azért dobtad vissza, hogy alkalmazkodjunk a meglévőkhöz.
Egy magas tetős változatot visszadobott, hogy túl magas. Holott az építménymagasság alatt voltam 25 cm-vel. Miért nem készítünk inkább lapos tetőset és akkor nem lesz nagy a tető. Készítettem lapos tetős, noha a HÉSZ nem engedi. Visszadobta, hogy miért lapos tetős.
Szóval szórakozzatok azzal, akinek ét anyja van!
Ezért kellene ezt leszabályozni. Ha van HÉSZ, ami már átment a rostán, van Településkép, ami átment a rostán, akkor mi a jó édesanyjukat jönnek olyanokkal, ami nincs is, és amihez közük semmi?
Ezért van aztán az ilyen helyken, hogy lopva építenek ezt azt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.